Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEKO, STRUPAR, ETTO...

Bivši igrači Dinama: Priopćenje veterana najoštrije osuđujemo, neugodno smo iznenađeni

Zagreb: Konferencija GNK Dinamo povodom utakmice Dinamo - Neftchi
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
23.01.2023.
u 18:41

"Nitko od nas nije se niti u jednom trenutku odlučio za davanje podrške jednoj strani, niti nas zanimaju klupske bitke, borbe za prevlast za voljenom nam klubu."

"Neugodno smo iznenađeni, pomalo i šokirani današnjim priopćenjem Veterana GNK Dinamo, kao i činjenicom da se naša imena nalaze među onima koji su javnim putem dali "podršku potpisnicima zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine Dinama". Nitko od nas nije se niti u jednom trenutku odlučio za davanje podrške jednoj strani, niti nas zanimaju klupske bitke, borbe za prevlast za voljenom nam klubu."

Stoji to u pismo koje su poslali bivši igrači Dinama Jerko Leko, Ivan Kelava, Hrvoje Štrok, Jasmin Agić, Domagoj Abramović, Branko Strupar, Mario Jozić i Etto. Zatim se dodaje:

"Mi bivši igrači Dinama kojima je Dinamo iskreno u srcu ne želimo biti svrstavani u nekakve frakcije niti da se naše ime koristi za bilo kakve propagande. I baš zbog toga priopćenje u ime Veterana GNK Dinamo najoštrije osuđujemo i demantiramo, niti želimo da se naša imena više spominju u takvom kontekstu. Mi najiskrenije volimo ovaj klub, nekad kao igrači, danas kao vatreni navijači Dinama.

Nitko od nas danas nema nikakve koristi od Dinama niti bismo je željeli imati, već samo želimo da Dinamo i dalje bude uspješan klub koji će iza sebe imati cijelu vojsku vjernih navijača. I da današnji igrači uživaju u podršci kakvu smo mi imali, kako bi i oni Dinamo nosili do velikih pobjeda i trofeja. Mi ne želimo da Dinamo ikome služi za privatne svrhe ili ovakve obračune, mi smo iskreni dinamovci i nama je ovaj klub iznad svega."

Ključne riječi

Komentara 2

AB
abram
07:37 24.01.2023.

Svi navedeni ne stanu u istu rečenicu sa Mlinkom, dovoljno je da samo on potpiše, a ne još koja legenda uz njega

AN
Anemija
22:41 23.01.2023.

E moj Mlinka, 40 godina šutiš, niti na Dinamove utakmice nisi išao, i sada si se našao da u kompi sa Jurićem manipulirate za kriminalca iz Hercegovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije