Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE DA NISU ZNALI

Pismo legendi Dinama izazvalo svađu: 'Samo su nas potpisali i poslali medijima'

Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju 18. kolo HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
23.01.2023.
u 16:25

- Bezobrazno je što rade.. Ja sam za mir u klubu, kakav Mamić, kakav Antolić. Nazvao nas je Dalibor Poldrugač (47) i pitao jesmo li za mir u klubu. I to je to. Sve ostalo je izmišljeno - rekla je jedna osoba s potpisa

Već neko vrijeme traje rat u zagrebačkom Dinamu, sukobili su se 'mamićevci' i 'antolićevci', dvije struje koje više štete hrvatskom prvaku nego donose neku korist. Proteklih dana smo mogli vidjeti press konferenciju Zdravka Mamića koji je isprozivao svoje protivnike u Dinamu, ali niti Krešimir Antolić mu nije ostao dužan te je proučio kako 'BiH državljanin laže' te ga pozvao na sučeljavanje u Zagreb. 

Protiv takve kaotične situacije pobunili su se iz udruge veterana Dinama i poslali pismo javnosti. Međutim, u pismu su potpisani neki bivši igrači koji sada tvrde da se nisu svojom voljom našli na popisu.

- Zvali su me i pitali slažem li se da objavimo priopćenje da se Dinamu mora vratiti dostojanstvo i da se sukobljene struje u klubu prestanu javno prepucavati. Složio sam se s tim, ali nisam vidio što piše u priopćenju dok ga nisu objavili u medijima. S većinom se napisanoga slažem. I nisam ni na čijoj strani u sukobu Mamića i Antolića, ja smatram da se veliki klub kao što je Dinamo mora voditi kao Barcelona, po socios modelu, jedan član, jedan glas - rekao nam je Goran Ljubojević za 24sata.

Jedna druga osoba s potpisa je izjavila:

- Bezobrazno je što rade.. Ja sam za mir u klubu, kakav Mamić, kakav Antolić. Nazvao nas je Dalibor Poldrugač (47) i pitao jesmo li za mir u klubu. I to je to. Sve ostalo je izmišljeno.

I Večernjem listu javili su se neki bivši igrači Dinama koji tvrde da nisu potpisali ono što su veterani objavili.

Ključne riječi

Komentara 5

NO
Noštromo
20:10 23.01.2023.

Bit ce prvak Dinamo i opet nije dobro. Nešto drugo je u pitanju očigledno, a nema izjave predsjednice uprave.

OL
Oldmarinero
16:33 23.01.2023.

Pa jeli moguće da su u Dinama napravili nešto nepošteno?

AN
Anemija
19:27 23.01.2023.

Podmetanja i udarci ispod pojasa, bit će toga još. Mamić ide teškom artiljerijom. Fala Bogu gemištaraca ima koliko treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije