Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA SITUACIJA

Bivši Hajdukov dragulj u SAD-u nema minutažu, a brane mu nastup za Hrvatsku na Euru

MLS: CONCACAF Champions League Semifinal-Philadelphia Union at Los Angeles FC
Kirby Lee/REUTERS
11.06.2023.
u 10:28

Protiv Houstona je započeo u startnoj postavi, no zamijenjen je već na poluvremenu. U 45 minuta imao je 15 dodira s loptom, a dva puta je okušao svoj udarac, međutim nijedan nije završio u okviru gola

Bivši nogometaš Hajduka Stipe Biuk još uvijek ne uživa pravu minutažu u dresu momčadi iz Los Angelesa. U noći sa subote na nedjelju, trećeplasirana momčad Zapada u MLS-u, Los Angeles FC, teško je poražena od Houstona koji drži sedmu poziciju.

Houston je na domaćem terenu uvjerljivo slavio s 4:0 protiv favorizirane momčadi iz Kalifornije za koju nastupa bivše lijevo krilo splitske momčadi.



Biuk se u Americi bori za minute na travnjaku, a otkad je otišao u samo tri nastupa upisao je punih 90 minuta, dok većinu utakmica započinje s klupe.

Protiv Houstona je započeo u startnoj postavi, no zamijenjen je već na poluvremenu. U 45 minuta imao je 15 dodira s loptom, a dva puta je okušao svoj udarac, međutim nijedan nije završio u okviru gola.

VEZANI ČLANCI:


 

Vrijedi podsjetiti kako se bivši Hajdukovac našao na popisu za pripreme U-21 reprezentacije, no iz Los Angelesa su mu zabranili da se pridruži Hrvatskoj u nastupu na Europskom prvenstvu. U dresu Los Angelesa odigrao je 14 utakmica, a zabijao je u dva navrata.


 
 

Komentara 3

DU
Deleted user
15:52 11.06.2023.

To je tako kad se polakomiš za novcem. Nije jedini...

GO
Gorskivuk5
18:01 11.06.2023.

Ala Čorić.

DC
DC
16:01 11.06.2023.

Njegov transfer sad jos manje razumijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije