Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dva tjedna

Baturina i Soldo najavili Europsko prvenstvo: 'Možemo do finala i prvog mjesta. Idemo pobjeđivati!'

Hrvatska U21 igra prijateljski susret protiv Engleske na Craven Cottageu
Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
1/5
06.06.2023.
u 11:43

Mlada hrvatska reprezentacija pod vodstvom je novog izbornika, Dragana Skočića. Međutim, igrači su uoči početka priprema vrlo optimistični i hvale izbornikov pristup momčadi

Igrači hrvatske U-21 nogometne reprezentacije uoči početka priprema za Europsko prvenstvo (od 21. lipnja do 8. srpnja) dotakli su se kraja sezone, konkurencije i ciljeva u nadolazećem natjecanju, suradnji sa novim izbornikom Draganom Skočićem te svojim željama za budućnost u reprezentaciji.

Dinamov Martin Baturina komentirao je kako je zadovoljan krajem sezone i koncentriran na nadolazeće pripreme. "Jedino bih volio da sam zabio više golova", rekao je 20-godišnji veznjak.

GALERIJA Hrvatska nogometna reprezentacija na Rujevici odradila trening pred više od tisuću gledatelja

Hrvatska U21 igra prijateljski susret protiv Engleske na Craven Cottageu
1/12

"Očekujemo velike stvari. Kvalificirali smo se. Idemo tamo napraviti što bolji rezultat i vratiti se sretni. Pokušat ćemo napraviti jednako dobar rezultat kao prošle generacije (došli do četvrtfinala), ako ne i bolji. Idemo utakmicu po utakmicu i idemo pobjeđivati", kazao je najavljujući Europsko prvenstvo u kojem će ih voditi novi izbornik Skočić.

"Vidjet ćemo kakav je novi izbornik. Ja ga osobno ne poznajem. Mislim da ga nitko od nas ne poznaje", zaključio je i kazao kako smatra da mlada reprezentacija ima dobru obranu, no i da "uvijek voli igrati napadački nogomet".

VEZANI ČLANCI:

Bundesligaške sezone u Kolnu za Europsko prvenstvo se priprema i Nikola Soldo. "Jako sam zadovoljan s prošlom sezonom. Napravio sam iskorak u inozemstvo i jako mi je drago zbog toga. To mi potvrđuje da zbog rada ima i napretka", rekao je pa komentirao manjak minutaže:

"Treniram, borim se. Šutim i radim i smatram da će doći sve na svoje. Otac (Zvonimir Soldo) mi pomaže. On je to sve prošao i u mlađim i u starijim danima. Govori mi da treniram, radim i budem strpljiv pa će se sve vratiti."

"Europsko prvenstvo je velik izazov za sve nas. Drago mi je da smo se uspjeli kvalificirati. Sada idemo odraditi pripreme i dati sve od sebe da dođemo do finala i napravimo nešto veliko. Mislim da možemo do polufinala pa čak i dalje", rekao je Soldo no dotaknuo se i grupne faze koja je prva na redu:

VEZANI ČLANCI:

"U koju god skupinu došli zasigurno će biti teško. S razlogom su te ekipe tu, nikoga nije lako dobiti. Na nama je da dobro igramo i prođemo skupinu. Nadam se na prvom mjestu."

Spomenuo je i novog izbornika Skočića. "Razgovarali smo i samo najbolje mogu reći o njemu. Opušten je, ali kada treba bude strog. Mislim da će dobro surađivati s igračima. Svaki trener donosi svoje, no mislim da ćemo se jako dobro uigrati i imamo dovoljno vremena za to, a svi koji su pozvani mogu ispuniti svoje igračke zadatke na vrlo visokoj razini", zaključio je mladi Soldo.

VIDEO Život Zlatana Ibrahimovića obilježila je tragedija i više nije bio isti: 'Izdahnuo je ispred mene'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije