Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAZIVAJU GA IZDAJICOM

Bivša supruga žestoko udarila po slavnom nogometašu: 'Tvojim novcem ubijaju našu djecu'

FILE PHOTO: Tymoshchuk reacts during photo call in Munich
Michaela Rehle/REUTERS
10.03.2022.
u 15:22

- Beskrajno si lagao svima oko sebe. Odabrao si da uživaš u patnji vlastite djece. Zar stvarno misliš da je to pošteno? Uostalom, možeš otići raditi bilo gdje u svijetu.

Ukrajinska ratna priča nema samo pozitivne primjere u kojima svjedočimo ujedinjenom narodu već i neke negativne kao u slučaju Anatolija Timoščuka, koji i dalje bezbrižno radi u Rusiji.

Naime, legenda ukrajinskog nogometa, bivši reprezentativac sa 144  nastupa, bivši nogometaš Bayerna... radi kao pomoćni trener u Zenitu. Klubu za koji nastupa i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Kao i vatreni, tako je i Timoščuk šutljiv te ne namjerava napustiti komfor u financijskom smislu.

Timoščukov izbor poprilično je čudan, u najmanju ruku zbog čega ga napadaju na društvenim mrežama. Prozivaju ga navijači diljem svijeta i nazivaju izdajicom, ali i brojni nogometaši.

A sada se oglasila i Nadežda Navrotskaja, Timoščukova bivša supruga s kojom ima dvije kćeri. Nije birala riječi.

- Vidi, ovo su sve naša ukrajinska djeca, isto kao i tvoja djeca. I svaki dan ih ubijaju ljudi kojima ti sada ližeš du**. Zajedno s njima, ubijaš ukrajinsku djecu. Doslovno to radiš svaki dan kada tamo u Rusiji jedeš u restoranima, plaćaš svećenike i kurve, kada kupuješ odjeću i točiš gorivo. Svaki dan plaćaš porez i tim novcem kupuju rakete koje ubijaju našu djecu - rekla je Nadežda pa dodala:

- Beskrajno si lagao svima oko sebe. Odabrao si da uživaš u patnji vlastite djece. Zar stvarno misliš da je to pošteno? Uostalom, možeš otići raditi bilo gdje u svijetu. Zašto danas plaćaš ubojstvo naše djece? Jednom si mi rekao da sam vještica, ali želim kao i svaka ukrajinska majka da ti i takvi kao ti sanjate ubijenu djecu svaki put kada zaspite.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Tombstone
Tombstone
15:48 10.03.2022.

Ovo postaje smijesno. No s druge strane slicni nasi komentari o furlanici, pisekici, kojicki, colicu, ukraden itd bili su brisani zbog govora mrznje?

PR
Pravednik69
16:56 10.03.2022.

Naglasak je na "bivša".

Avatar StormRaider95
StormRaider95
17:49 10.03.2022.

Bah, pa koliko je čovjeku dosta, a da sačuva vlastiti obraz i ponos?! Pa ne bi pao na prosjački štap da ode?! ... gospođu bivšu razumijem, ali čini se da ju previše žuljaju "svećenici i k**rve". Trebala je više "pritisnuti"" sa savješću i kako njegovi potezi utječu na njegovu djecu i kakvo im (ne)moralno naslijeđe ostavlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije