Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA SUĐENJA

Beusan: Rijeka je oštećena protiv Hajduka, to je trebao biti crveni karton

Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
02.04.2018.
u 20:41

- Pajač je imao jako tešku utakmicu i vrlo je često bio u centru pažnje. Ima potencijala, ali će neke stvari morati mijenjati - rekao je Beusan

Sudački ekspert Mateo Beusan analizirao je suđenje Igora Pajača u derbiju Hajduk - Rijeka (1:1) koji se u subotu igrao na Poljudu.

- Imao je jako tešku utakmicu i vrlo je često bio u centru pažnje. Ima potencijala, ali će neke stvari morati mijenjati - rekao je Beusan u HTV-ovoj emisiji Stadion.

U 27. minuti Ismajli prekršaj nad Pavičićem, a već je imao žuti karton.

- To je bio prekršaj za drugi žuti, odnosno crveni karton. Rijeka je ovdje oštećena.

Raspopović je srušio Gyurcsa, Pajač pokazao na bijelu točku što je Caktaš pretvorio u gol.

- Da, to je prekršaj za kazneni udarac, a igrač Rijeke nije trebao dobiti žuti karton - rekao je Beusan te dodao da u 55. minuti nije bio prekršaj za jedanaesterac na Acostyju.

A Stipe Pletikosa prokomentirao je igru Hajduka.

- Tvrda utakmica, s puno duela i puno potrošnje. Borba za drugo mjesto na ljestvici imala je psihološki utjecaj na igrače. Hajduk ima problema s individualnom kvalitetom u veznom redu, ne vidim međulinijskog igrača u momčadi Hajduka. Zabrinjavaju me forme Radoševića i Caktaša koji su dovedeni da rade razliku. Said je 17 puta pao, a dobio samo četiri prekršaja i to me njegovo padanje već živcira - rekao je Pletikosa pa pohvalio kapetana Hajduka:

- Nižić me najviše impresionirao, zapanjujuće je s koliko je energije odigrao, a u srijedu je igrao u SAD-u za reprezentaciju. Oduševio je u ovoj utakmici, bio je pravi kapetan i lider.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar toxic alien
toxic alien
21:38 02.04.2018.

Izgleda da u sudackoj organizaciji nesto ne stima? U kljucnim momentima zaboravljaju da su dio zavjere i urote protiv Hajduka!!!

DU
Deleted user
21:37 02.04.2018.

Oštećen je Hajduk jer ga vodi nh.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:03 02.04.2018.

Uz dužno štovanje al di bi to Radošević i Caktaš trebali delat razliku i v čemu ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije