Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUVENTUS - REAL

Evo kako je Modrić odgovorio na komplimente Gigija Buffona

Luka Modrić Real
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
02.04.2018.
u 19:51

Vratar Juventusa Gianluigi Buffon rekao je da je Real najbolja momčad svijeta.

Veznjak Real Madrida Luka Modrić najavio je sutrašnju utakmicu s Juventusom u Torinu u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka.

- Susreću se dvije velike momčadi. Bitno je iskustvo, ali i tko će raditi manje pogreški. Trener Zidane će nam reći kako pristupiti ovoj utakmici na najbolji način - rekao je Modrić.

Gianluigi Buffon je rekao da je Real najbolja momčad svijeta.

- Dobro je što igrači Juventusa misle da smo favoriti. To znači da nas cijene. I mi njih iznimno cijenimo, to je odlična momčad.

Novinare je zanimalo hoće li igrati Isco ili Gareth Bale.

- Nema puno razlike igra li Isco ili Bale. Najvažnije je da svi igramo kao momčad. Obojica su odlični igrači i donose nam kvalitetu - rekao je Modrić te dodao:

- Bale je vrlo važan igrač, ali Zidane odlučuje tko će igrati. On se dobro osjeća. Sezona je bila teška, ali je sada sve u redu.

Prokomentirao je i Ronalda.

- Prepun je samopouzdanja i u odličnoj je formi. Uopće se ne mogu sjetiti koliko je golova postigao u posljednjih nekoliko utakmica. Jako je važno da ga imamo u momčadi.

S druge strane, Benzema ne zabija često.

- Neko vrijeme nije zabio, ali on donosi dodatnu dimenziju u našu igru. Nisu samo golovi važni, broje se i asistencije.

Kapetan Hrvatske osvrnuo se i na svoju ulogu.

- Jesam li čovjek za asistencije? Najvažnije je da se dobro osjećam i da nemam zdravstvenih problema - zaključio je Modrić.

Komentara 7

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:30 03.04.2018.

MODRIĆ Legenda svih Vremena!!!!!

JO
Josip333
07:18 03.04.2018.

Modriću kapa do Podstrana.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:31 03.04.2018.

Juve nema Nikakve Šanse protiv Reala!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije