Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI OSLABLJENI

Igraču Dinama slomljena čeljust nakon što ga je protivnik udario u glavu!

Marko Lešković
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
02.04.2018.
u 16:37

Igrač Intera Mato Grgić krajem prvog poluvremena pokušao je ispucati jednu loptu, no njegov je volej pogodio Leškovićevu glavu.

Nogometaš Dinama Marko Lešković operiran je nakon što je u subotnjoj utakmici s Interom (0:0) pretrpio lom čeljusti.

Igrač Intera Mato Grgić krajem prvog poluvremena pokušao je ispucati jednu loptu, no njegov je volej pogodio Leškovićevu glavu.

"Na utakmici 27. kola Hrvatski Telekom Prve lige između Intera iz Zaprešića i Dinama teže se ozlijedio Marko Lešković koji je od udarca u glavu zadobio frakturu mandibule, odnosno prijelom donje čeljusti. Marko je operiran u KBC Dubrava, a mi mu želimo brz oporavak", objavio je Dinamo.

Dinamo će tako u srijedu biti oslabljen u polufinalu Kupa protiv Rijeke.

Komentara 9

DU
Deleted user
18:24 02.04.2018.

Kad se sve sabere ne znam kad će se isplatiti Lešković, od prelaska iz Reke praktički nije ni zaigrao stalno ozlijeđen a masno plaćen ?

Avatar mlijeko
mlijeko
19:55 02.04.2018.

i još mu ona bagra od suca Marića jedva da žuti karton umjesto da mu direktno da crveni karton.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:35 03.04.2018.

koja konjina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije