Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet ujedinjeni

BBB-i i Torcida prikupljaju pomoć i odlaze pomoći Slavoniji!

Torcida, Zagreb, Maksimir
Foto: Luka Stanz/PIXSELL (ilustracija)
19.05.2014.
u 13:38

"KN Torcida organizira bus za Slavoniju! Bus kreće večeras (ponedjeljak) u 22:00. Bus se vraća iz Slavonije najkasnije u srijedu ujutro"

Velike poplave koje su zahvatile Hrvatsku ponovno su udružile naše navijače. Bad Blue Boysi, Torcida, a i pripadnici ostalih naših navijačkih skupina prikupljaju pomoć za žrtve, a organiziraju i odlazak u Slavoniju kako bi pomogli unesrećenima.

"– KN Torcida organizira bus za Slavoniju! Bus kreće večeras (ponedjeljak) u 22:00. Bus se vraća iz Slavonije najkasnije u srijedu ujutro. Autoprijevoznik nam je izašao u susret, cijena putovanja je 150 kn. Zvalo nas je dosta ljudi koji ne mogu ići, a žele pomoći. U KN Torcida biti će kutija za donacije. Skupljeni novac ćemo večeras zbrojiti i dati ljudima koji idu u Slavoniju. Nemojte zvati na telefon nego dođite do popodne i uplatite novac za putovanje! – objavila je Torcida na Facebooku, a nadovezali su se i BBB-i.

– Danas i sutra KN u Zvonimirovoj 24 bit će otvoren cijeli dan zbog prikupljanja pomoći za područja stradala od poplava u Slavoniji. Dakle sva nekvarljiva hrana, higijenske potrepštine, odjeća, dječja hrana... razmišljajte proaktivno, pomognimo Slavoniji. Sva prikupljena sredstva bit će dostavljena Crvenom križu. Pratite danas obavijesti na našoj stranici, ako bude kakvih hitnih potreba i izmjena, obavijestit ćemo vas. Ako ima voljnih pomoći Slavoniji odlaskom na nasipe u Županji, imate smještaj i hranu kod naše ekipe tamo. Ide se sutra, ako bude veći odaziv organizirat ćemo i prijevoz! Info na 097 666 25 05 – stoji na stranicama ZZD-a.

Pomoć nude i veterani BBB-a.

– Klub navijača Dinama Veterani BBB, u svojim prostorijama u Heinzelovoj ulici 66 u Zagrebu, organizirao je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ljude nastradale u poplavama u Slavoniji. Cijeloga dana u utorak mogu se donirati odjevni predmeti, higijenske potrepštine, hrana i piće za nesretne ljude u prostorijama Kluba navijača. Predstavnici veterana BBB u srijedu će organizirati prijevoz i prikupljenu humanitarnu pomoć odnijet će žrtvama poplava – stoji u njihovu priopćenju.

>>Situacija u Slavoniji i dalje ozbiljna. Stožer: Ako treba, evakuirat ćemo i prisilno!

Ključne riječi

Komentara 14

CI
Cipar
16:27 19.05.2014.

Hvala vam! Svaka nam je pomoc potrebna. Pozdrav iz Slavonskog Broda...

TT
tik tak
16:28 19.05.2014.

Bravo djeco,pomažite se međusobno!!!

NV
novo vriijeme
16:56 19.05.2014.

bravo dečki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije