Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponuda iz Istanbula

Baturina na listi Turskog prvaka: Mogu li konkurirati Arsenalu i Atleticu?

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 29. kolu Prve HNL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
01.06.2023.
u 13:13

Koliko su Turci spremni ponuditi još nije poznato, no proteklih mjeseci mladi Martin Baturina povezivao se sa samim vrhom Engleskog i Španjolskog nogometa, a moguće cijene su se kretale od 17 do 20 milijuna

Turski Galatasaray sprema se poslati ponudu za Dinamovog 20-godišnjaka Martina Baturinu. Turci o mladom igraču već pišu kao budućoj zvijezdi i svestranom igraču sposobnom za igru na različitim pozicijama. Skori početak službenih pregovora između turskog i hrvatskog prvaka najavljuje turski list Takvim.

Iza Baturine je do sada najuspješnija sezona u karijeri. Odigrao je do sada najveću minutažu. Kroz 48 nastupa upisao je šest pogodaka i 11 asistencija. Odigao važnu ulogu u obrani naslova. Koliko su Turci spremni ponuditi još nije poznato, no pretpostavke su da će klub koji ga želi dovesti Dinamu trebati platiti od 17 do 20 milijuna eura.

GALERIJA Mourinho skinuo s vrata srebrnu medalju i bacio ju na tribine

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 29. kolu Prve HNL
1/5

Međutim, nisu samo Turci zainteresirani za mladog igrača. U priči je i Arsenal. Na otoku ga po stilu igre vole usporediti s Lukom Modrićem. "Arsenal ga prati posljednjih mjeseci i u klubu su bili impresionirani njegovom igrom. Klub njime želi pomladiti svoj vezni red jer su Xhaka, Partey, Jorginho i Elneny u 30-im godinama", pisao je The Gooner i navodeći da bi cijena mogla biti oko 17 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

O Baturini pisali su i Španjolci, a klub s kojim ga povezuju jest Atletico Madrid. Todofichajes je pisao kako su u Madridu oduševljeni njegovom igrom, a cijenu transfera dižu na oko 20 milijuna eura. Baturinin ugovor s Maksimirom vrijedi do ljeta 2028. godine.

VIDEO Pao dogovor težak 1.2 milijarde eura: Messi odlazi iz PSG-a

Komentara 1

JU
juma
13:53 01.06.2023.

Ovi Turci imaju medije koji barem pet puta više izmišljaju od naših. Eto samo što i Baturina nije dosao u obećanu zemlju i potpisao za europskog velikana. Ziva komedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije