Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI GOLA EIBARU

Barcelona slavila uz dva gola Messija, Rakitić igrao unatoč ozljedi

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
06.03.2016.
u 18:17

Barcelona je uvjerljivo vodeća momčad sa 72 boda. Ima 11 bodova više od Atletico Madrida koji ima utakmicu manje te 12 više od Real Madrida.

Barcelona je i više nego uspješno odradila gostovanje kod Eibara u 28. kolu Primere. Katalonci su slavili su uvjerljivih 4:0.

Ivan Rakitić je zbog otekline na stopalu odradio samo jedan trening s momčadi, ali je danas odigrao čitavu utakmicu. Za Eibar je svih 90 minuta odradio Josip Radošević.

Dvostruki strijelac bio je Messi koji je pogodio u 41. minuti te u 76. iz jedanaesterca. Domaćine je načeo Munir u osmoj, a posao je dovršio Suarez u 84.

Barcelona je uvjerljivo vodeća momčad sa 72 boda. Ima 11 bodova više od Atletico Madrida koji ima utakmicu manje te 12 više od Real Madrida.

>> Liverpool s igračem manje izborio pobjedu nakon sretno jedanaesterca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije