Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Pre)sigurni u sebe

Bahato smo počeli: Pogledajte što navijači Cityja poručuju Dinamovim

Navijači Manchester Cityja
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.09.2019.
u 17:16

Pojedini navijači prvaka engleske uvjereni su da će to biti rezultat kao u kriketu

Navijači Manchester Cityja i Dinama na sutrašnju utakmicu (21h) na Etihadu gledaju potpuno drugačijim očima.

I dok se navijači Dinama nadaju da Modri mogu napraviti senzaciju, rezultat koji će odjeknuti svijetom, za fanove Cityja Dinamo je samo "tamo neki" protivnik, lagana prepreka na putu do željenog cilja - europskog trona.

Budući da je City aktualni prvak Engleske, a ujedno i najvrjednija momčad svijeta - procjenjena na čak milijardu i 280 milijuna eura - ne čudi što dio štovatelja tog kluba gledaju na Dinamo s visoka, no hoće li momčad Nenada Bjelice zadesiti ono čemu se nadaju, vidjet ćemo. 

Nitko ne spori da je Manchester City u odnosu na Dinamo daleko snažnija momčad, ali Modri posljednje dvije sezone igraju izuzetno zrele europske utakmice i sigurno im nije na kraj pameti pasti bez borbe.

Uostalom, Dinamo je natjecanje u skupini otvorio uz krasan rezultat i, jedno je sigurno, City će se za svaku svoju prigodu morati pomučiti. Pa što bude... 

Cityjevi navijači danas se na Twitteru na Dinamo nisu osvrtali, uglavnom su nastavili raspravljati o tome je li ovo ta sezona kada će se City napokon popeti na krov Europe, a oni koji su hrvatskog prvaka i spomenuli, potrudili su se da to bude podcjenjivački. Evo što su napisali:

- Hahahaha, kupite kokice, bit će to još jedna 8:0 izvedba.

- U utorak navečer nećete biti sigurni igra li to prvak Hrvatske ili neka momčad iz četvrte lige

- Bit će to rezultat kao u kriketu 

Komentara 20

PF
propala.firma
18:33 30.09.2019.

Molim Boga da Dinamo odigra kao protiv Talijanske Atlantide.Pa kaj bu,bu.

DU
Deleted user
18:05 30.09.2019.

kada su hrvati slozni onda sa svima mogu igrati pobjednicki pa sa tim bahatim i prepotentnim englezima ....a i uzvrat je u zg.....sretno dinamovcima......

Avatar Uskok
Uskok
17:51 30.09.2019.

Hahaha. Zamisli ti biti navijač City-ja. Nepostojiš. Pa dođu bogati Arapi pa ti kupe momčad i naslove. Neš ti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije