Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI TENISAČ

VIDEO Apsolutni hit: Novak Đoković oduševio navijače, stižu poruke: Skini odjeću!

Novak Đoković
Foto: Instagram/Novak Đoković
1/4
30.09.2019.
u 08:56

Navijači su ostali oduševljeni Novakovim borbenim vještinama iako je jasno kako protiv nekoliko puta težeg protivnika nije imao šanse, pa čak ni u ovako revijalnom tonu

Novak Đoković prvi put našao se u Tokiju na ATP turniru. Đoković je odabrao japanski grad i kako bi se pripremio za olimpijski turnir koji se iduće godine igra u spomenutom gradu, a kada je već stigao tamo, Nole je odlučio zabaviti svoje pratitelje i okušati se u sumo hrvanju

Navijači su ostali oduševljeni Novakovim borbenim vještinama iako je jasno kako protiv nekoliko puta težeg protivnika nije imao šanse, pa čak ni u ovako revijalnom tonu. 

Neki su mu komentirali kako bi mu ipak bilo bolje da se drži reketa, a neki su došli na zanimljivu ideju te odlučili poručiti Đokoviću što treba učiniti kako bi imao veće šanse. 

Imaš previše odjeće, skini odjeću i obuci se kao sumo borci – samo je jedan od komentara. 

>>> Pogledajte veliko finale turnira na Šalati

Komentara 8

I1
Idiot_1
09:07 30.09.2019.

the Best of rubinet " Opet ovaj Dojković?Osupnut sam pače maltene šokiran."

KA
kajinx
13:54 30.09.2019.

Konačno! Počeo sam gubiti nadu da su zaboravili na Noleta. A. Karleuša?

Avatar zd_policija
zd_policija
11:10 30.09.2019.

Ima li razloga, sto se na internetu ne moze naci ni jedna slika Djokovic-a i Vucic-a? Ipak je Vucic veliki srpski drzavnik, predsjednik i oličenje srpske naprednosti i blagostanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije