Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN UGOVOR

Bivši napadač Hajduka: Zarađujem milijun eura godišnje i vozim Lamborghini!

Ante Erceg
Foto: Instagram
1/5
10.01.2018.
u 21:18

- Nije da se sad pravim važan, ali ti su auti kod njih normalni, nevjerojatno što sve voze, to je kod nas “vau-vauu...”, a ovdje to nitko ni ne pogleda.

Donedavni napadač Hajduk Ante Erceg ovih je dana potpisao ugovor života. S Poljuda je otišao u klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Al Ahli Shabab gdje će zarađivati 1,2 milijuna dolara godišnje.

- Ozbiljno govorim, nije patetika. Suze su mi došle... Ali morao sam misliti na sebe i na svoju obitelj. Novac je bio prevelik i morao sam to učiniti, tražiti da odem. Svi su me jako dobro prihvatili. Kad se razgovaralo o ugovoru i kad sam rekao da želim milijun, oni su mi rekli ne može. Nego milijun i dvjesto! Baš su me ugodno iznenadili - rekao je Erceg za Slobodnu Dalmaciju.

Erceg se pohvalio da će voziti Lamborghini kojega je dobio na korištenje.

- Nisam mogao vjerovati da nekome iz HNL-a i momku od ipak 28 godina kao što sam ja, da se daje takva cifra. Brondby je davao oko 400 tisuća eura meni, a Seattle oko 650.000, tako bi mi ostalo kad se odbije porez koji je u Americi visok. Hajduku bi od Seattlea išlo oko 1,2 milijuna eura pa tu ponudu moji agenti nisu ni proslijedili u Hajduk. Tako su igri ostali samo Emirati - rekao je Erceg i dodao:

- Nije da se sad pravim važan, ali ti su auti kod njih normalni, nevjerojatno što sve voze, to je kod nas “vau-vauu...”, a ovdje to nitko ni ne pogleda. I jeftinija su nego kod nas. U Splitu sam vozio mercedes C klase. U Splitu je to predobar auto, a ovdje...  Ovdje taj auto ne vozi ni čistačica u klubu!

>> Pogledajte što voze hrvatski nogometaši

Ante Erceg
1/2

Komentara 46

DU
Deleted user
21:47 10.01.2018.

Žiku Erceg je gay. Srčeko hajdučko.

MA
malisani
21:50 10.01.2018.

Jadni Ante. Otišao je iz Hrvatske ali selo nije otišlo iz njega. Rijetko ograničen, iz opanka obukao cipelu. Sretno s novim momkom tamo u Dubaiju!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:03 10.01.2018.

uopce nije homić...😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije