Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoranski EP

Andrea Ivančević osvojila 7. mjesto u utrci na 60 metara s preponama

Andrea Ivančević na Hanžeku
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
03.03.2019.
u 19:55

Zlatnu medalju osvojila je Nizozemka Nadine Visser s najboljim rezultatom sezone u Europi od 7.87 sekundi, srebro je sa 7.97 osvojila braniteljica naslova Njemica Cindy Roleder, dok je Bjeloruskinja Elvira Herman stigla do bronce sa 8.00

Hrvatska atletičarka Andrea Ivančević zauzela je sedmo mjesto u finalu utrke na 60 metara s preponama na Europskom dvoranskom prvenstvu u Glasgowu s vremenom 8.14 sekundi.

Zlatnu medalju osvojila je Nizozemka Nadine Visser s najboljim rezultatom sezone u Europi od 7.87 sekundi, srebro je sa 7.97 osvojila braniteljica naslova Njemica Cindy Roleder, dok je Bjeloruskinja Elvira Herman stigla do bronce sa 8.00.

Andrea Ivančević na Hanžeku
1/5

Ivančević je u finalu u Glasgowu ostvarila svoj najslabiji rezultat natjecanja, u subotnjim je kvalifikacijama trčala 8.10, a u nedjelju ujutro je u polufinalu ostvarila vrijeme od 8.07 sekundi. 

U finalu je nastupilo samo sedam atletičarki jer je najbolja iz polufinala Mađarica Luca Kozak odustala zbog ozljede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije