Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDODIRLJIVI

Amerikanci se poigrali sa Slovencima i pobijedili sa 43 poena razlike

Klay Thompson
Foto: FIBA
10.09.2014.
u 00:03

Bilo je 119:76, ali do treće četvrtine Slovenci su pružali otpor i zatim nisu više mogli.

Branitelji naslova svjetskih košarkaških prvaka, reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država lako je svladala Sloveniju sa 119:76 i plasirala se u polufinale, gdje ih čeka Litva.

Slovenija je pružila otpor tijekom prvog poluvremena, kao i druge reprezentacije, ali Amerikanci kreću silovito kako odmiče utakmica pa su tako u drugom dijelu napravili nedostižnu prednost i zatim je povećavali. U trećoj su četvrtini zabili 37 poena i udaljili se na 20 razlike!

Klay Thompson sa 20 poena bio je najefikasniji kod Amerikanaca dok je Goran Dragić ubacio 13 za Sloveniju.

>> Litva slomila upornu Tursku i ušla u polufinale!

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
07:32 10.09.2014.

Imaju Ameri sreće što su naši otišli doma sa ovog nebitnog seoskog turnira jer nama je važniji rezultat i stvar prestiža, uspjeh u regijonalnoj ligi.

AN
Andreeejjj
18:43 10.09.2014.

smijemo se svima, pa čak najviše susjedima, žalosno! A koliko bi tek nama zabili Ameri...cca 65 razlike!!!

DU
Deleted user
10:51 10.09.2014.

Sloveniji i Srbiji samo čestitke uradili su više nego naši dečki, sve ostalo bi bila ljubomora i jal koji ovdije na forumu cvate.A da ne spominjem mržnju koja tinja u večini komentatora bez obzira u koje pleme spadaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije