Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Litva slomila upornu Tursku i ušla u polufinale!

Litva
Foto: FIBA
09.09.2014.
u 19:05

Pobijedili su sa 73:61.

Košarkaši Litve prvi su izborili polufinale Svjetskog prvenstva pobjedom od 73:61 protiv neugodne Turske, koja je veći dio susreta bila rezultatski vrlo brzo, ali na kraju nije mogla pratiti tempo.

A kod Litve tempo su "nabijači" Seibutis s 19 poena, ali i Valančiunas, koji je imao 13 skokova. Kod Turaka je pak najbolji bio Arslan s 12 poena, ali to nije bilo ni blizu dovoljno da bi se sjajne Litavce uspjelo poraziti.

Očito su se Turci ispraznili protiv Australije, koju su iznenađujuće pobijedili. No ulazak među osam ipak je bio njihov krajnji domet i mogu biti ponosni, rijetki su im davali izglede za takvo što.

Litva je pak opravdala ulogu koja joj je zadana i u polufinalu će igrati protiv boljeg iz susreta Slovenije i Sjedinjenih Američkih Država.

>> Slovenci se nadaju čudu protiv SAD-a

Ključne riječi

Komentara 2

GA
Gambit
23:41 09.09.2014.

Lietuva igra PF? Zar nije to ista ekipa koju smo nedavno zdrobili u ZG? Očigledno skupine C i D n

GA
Gambit
23:44 09.09.2014.

"Litva je pak opravdala ulogu koja joj je zadana i u polufinalu će igrati protiv boljeg iz susreta Slovenije i Sjedinjenih Američkih Država"? Je li itko mislio da Slovenci imaju šansu protiv Amerikanaca?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije