Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od ebole

Afrički kup nacija vjerojatno će se održati u Aziji, u Kataru!

obala bjelokosti
Press Association/PIXSELL
12.11.2014.
u 15:00

Odluku ćemo donijeti u idućih pet dana - rekao je Alhaji Jawula, član Izvršnog odbora Afričkog kupa nacija.

Nakon što je Maroko zbog bojazni od ebole otkazao domaćinstvo Afričkog kupa nacija, koje se treba održati početkom 2015. godine, organizator se našao u problemima. No, rješenje će vjerojatno pronaći preseljenjem na drugi kontinent!

Tako bi se Afrički kup nacija trebao održati u Aziji, u Kataru. Bio bi to odmah i test za Katar, koji je domaćin Svjetskog prvenstva 2022. godine.

- Igranje izvan našeg kontinenta ne bi bilo dobro za imidž natjecanja, no zahvalni smo Katru što se javio jer zasad se to čini kao jedino rješenje. Odluku ćemo donijeti u idućih pet dana - rekao je Alhaji Jawula, član Izvršnog odbora Afričkog kupa nacija.

>>Maroko zbog straha od ebole ne želi biti domaćin Kupa nacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije