Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham klonirao Garetha Balea

Abramovič na Jadran donosi ponudu za luku

luka modrić
PA/Pixsell
30.07.2011.
u 21:00

Engleski mediji kažu da je Modrićev odlazak u Chelsea gotovo sigurna stvar, navodno bi se Roman Abramovič ovih dana trebao sastati s Lukinim agentom Nikkyjem Vuksanom na jahti negdje na hrvatskoj obali!

Zanimljivo, engleska kladionica Sky Bet na Lukin odlazak iz Tottenhama postavila je koeficijent 1.25, što bi značilo da je to čisti zicer! U najuglednijoj britanskoj kladionici William Hillu koeficijent da će Luka napustiti Spurse jučer je pao sa 2.10 na 1.50. Bookmakeri William Hilla stavili su koeficijent 1.62 da će otići u Chelsea, a 3.50 da će u Manchester United. Tottenham je pak doveo 16-godišnjaka Kennetha McEvoya (na fotografiji), koji neodoljivo podsjeća na Garetha Balea. Englezi se šale da su Spursi klonirali Balea. Još kad bi klonirali i Modrića...

Ključne riječi

Komentara 4

KR
krenica
22:23 30.07.2011.

Ledeni ledinski pišeš gluposti.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
21:49 30.07.2011.

\"Tottenham je pak doveo 16-godišnjaka Kennetha McEvoya (na fotografiji), koji neodoljivo podsjeća na Garetha Balea\". Hm..... jako je slican Luki....

OB
-obrisani-
23:27 30.07.2011.

Novinar je napisao naslov po kojem ispada da je Abramović došao kupiti jednu od hrvatskih luka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije