Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igrat će za njega

Neymar se uplakan na aerodromu oprostio od suigrača

neymar
Foto: Youtube Screenshot
1/2
05.07.2014.
u 15:00

Po dolasku u Rio de Janeiro vozilo hitne pomoći dočekalo je na aerodromu Neymara, koji se uplakan oprostio od suigrača, koji su otišli u kamp

Nakon pobjede nad Kolumbijom i plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva u brazilskoj reprezentaciji nije bilo slavlja zbog ozljede Neymara. 'Selecao' je napustio Fortalezu te odletio za Rio de Janeiro u kojem su Brazilci otputovali za kamp u Teresopolisu, osim Neymara, prenosi Goal.

Najveću brazilsku zvijezdu dočekalo je vozilo hitne pomoći, a u kolicima Neymar se uplakan oprostio od suigrača te se izgrlio s Thiagom Silvom i Davidom Luizom. Neymara čekaju detaljne pretrage nakon što mu je ustanovljena fraktura kralješka, a njegovi suigrači najavili su da će odsad na SP-u igrati za njega, počevši od polufinala s Njemačkom.

"Ovo je tužno, čuvao se za ovo Svjetsko prvenstvo i bio je kako uzbuđen zbog njega. Moramo ovo prebroditi, sad imamo dodatan razlog da damo sve od sebe, igramo za Neymara. Ako nam Bog pomogne bit ćemo prvaci tako da možemo posvetiti titulu njemu", rekao je napadač Brazila Hulk.

S druge strane, Kolumbijac Juan Zuniga je najomraženija osoba u Brazilu izbacivši koljenom Neymara s turnira. Osim medija, njegov potez na nož dočekali su i brazilski navijači, koji mu prijete smrću, dok se desni bek se brani.

"Bio je to običan duel."

>>Brazil u šoku, Neymar zbog ozljede propušta ostatak SP-a!

>>Neymar i Zuniga, najveći brazilski neprijatelj, umalo postali suigrači u Barceloni

>>Scolari izvan sebe: Što sam vam govorio, bio je to lov na Neymara!

Ključne riječi

Komentara 13

CH
chiko
17:16 05.07.2014.

Brazilski izbornik bi da oni tuku sve, a da njih nitko ne smije taknuti. On je glavni krivac za ovo, svaku utakmicu Brazil u prvih nekoliko minuta žestoko faulira najvažnijeg protivničkog igrača (kakav je samo faul bio na Jamesu u 2. minuti???), računajući da sudac neće domaćinu (koji od početka kukaju kako su suci protiv njih) odmah pokazati žuti karton. A kad im protivnik uzvrati na isti način, onda su im svi krivi. Bio mi je Brazil nekad draga repka za koju sam navijao, ali ovo više nije ni slično brazilskoj igri kakvu oni inače igraju. Nadam se da će ih Nijemci konačno isprašiti.

DC
DC
16:23 05.07.2014.

Da je sudenje bilo u redu od pocetka prvenstva ne bi se Neymar bio ozljedio, jer bi Brazil bio vec ispao. Zelim mu brz oporavak.

MS
Marinac_SEAL
15:28 05.07.2014.

Naletio je ko konj na njega. Mogao je proći i gore. Ne volim Brazilce ni Neymara, ali ovo je previše. U nogometu se puno toga tolerira, dok netko ne pogine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije