Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi oduševljeni

Zvijezde serije 'Emily u Parizu' preslatkim videom potvrdile da je krenulo snimanje druge sezone!

Foto: Profimedia
1/8
03.05.2021.
u 22:30

Da je snimanje krenulo objavio je Netflix na službenom Twitteru s preslatkim videom u kojem su sudjelovali gotovo svi članovi glumačke postave. Među njima je, naravno i Lilly Collins koja tumači glavnu ulogu, ali glumac Lucas Bravo koji je u kratkom vremenu postao jedan od najpoželjnijih neženja.

Krenulo je snimanje druge sezone Emily u Parizu! Obožavatelji već neko vrijeme s nestrpljenjem očekuju neku novu informaciju o snimanju ove megapolpularne serije čiju prvu sezonu je gledalo preko 58 milijuna kućanstava u prvih 28 dana. Te brojke dokazuju da je ovo Netflixova najgledanija komedija 2020. godine, pa nije ni čudno da su odlučili nastaviti produkciju, što za ovaj streaming servis nije baš često i mnogo projekata ne dobije tu priliku. Da je snimanje krenulo objavio je Netflix na službenom Twitteru s preslatkim videom u kojem su sudjelovali gotovo svi članovi glumačke postave. Među njima je, naravno i Lily Collins koja tumači glavnu ulogu, ali glumac Lucas Bravo koji je u kratkom vremenu postao jedan od najpoželjnijih neženja. 

 

- Kao glumica, umjetnica i kreativna osoba, smatram da je najznačajnije na svijetu spojiti se s ljudima kroz umjetnost - kazala je 32-godišnja Collins i nastavila: - Prava je  čast raditi na projektu koji je ljudima pomogao prebroditi teška vremena kada su svi tražili neki razlog da se barem malo nasmiju. 

- Igranje Emily nije me naučilo samo o meni nego i o svijetu oko mene i presretna sam što sam opet u Parizu i snimam drugu sezonu kako bih proširila životne lekcije i kroz Emily naučila još više o ovom gradu i sebi -zaključila je. 
Iako kritičari nisu baš bili blagonakloni prema Emily, publika ju je brzo zavoljela, te su danima nakon prve sezone na društvenim mrežama raspravljali o događajima ili modi iz serije. Činilo se da je cijeli svijet bio povezan zbog uratka kojeg su mnogi prozvali prejednostavnim i površnim. 

VIDEO Kim Kardashian proglašena je milijarderkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije