Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užasna situacija

Najmlađa Schwarzeneggerova kći je postala ovisinca zbog tableta koje su joj doktori propisali u djetinjstvu

Foto: Profimedia
1/8
03.05.2021.
u 18:25

Naime, Christini je u djetinstvu dijagnosticiran poremećaj, zbog kojeg je počela uzimati tablete pod nazivom Addreall.

Redateljica Christina Schwarzenegger, najmlađa kći glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Schwarzeneggera odlučila je progovoriti o svojoj borbi s poremećajem hiperaktivnosti koje je imala kao dijete.

Naime, Christini je u djetinstvu dijagnosticiran poremećaj, zbog kojeg je počela uzimati tablete pod nazivom Addreall. Nije imala problema s njima, štoviše, pomagale su joj sve dok nije otišla na faklulet.

Kako je kazala, njezina ovisnost je počela zbog stresa koja je imala kako bi bila uspješna na istom fakultetu koji je pohađala i njezina majka Maria Shriver - kako ju ne bi razočarala. 

Ova 26- godišnjakinja danas, kaže, više nema tu ovisnost, ali zato želi podignuti svijest o činjenici da to ova tableta može izazvati. Šansu da to napravi pružio joj je Netflix, za koji je 2018.  zajedno s majkom Marijom producirala dokumentarac o potencijalnim opasnostima Adderalla koji doktori u Americi, čini se, gotovo svakodnevno preporučuju djeci kojima je dijagnosticiran poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje. 

VIDEO Kim Kardashian nedavno je proglašena milijarderkom

 

Ključne riječi

Komentara 1

MK
mksdk
18:40 03.05.2021.

Tablete su out. Vakcine su in.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije