Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTAR ZA AKCIJU

Zvijezda akcijskih filmova posvećuje se dramama

Liam Neeson
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
13.09.2017.
u 09:03

Pa izgledam sam sebi smiješno, a kamoli ljudima koji bi me gledali - kazao je Neeson na Toronto Film festivalu.

Iako je za maestralnu ulogu u Schindlerovoj listi dobio nominiaciju za nagradu Oscar, Liam Neeson mlađim je ljubiteljima filma najpoznatiji po ulozi Bryana Millsa u hit filmu "Taken (96 sati)". Kao bivši vladin operativac Neeson je u tom filmu postao pravi akcijski junak. Čini se da je tome došao kraj, jer je Neeson objavio kako će se posvetiti dramskim ulogama, budući da mu je 65 godina i više ne može juriti po setu kao nekad.

- Pa izgledam sam sebi smiješno, a kamoli ljudima koji bi me gledali - kazao je Neeson na Toronto Film festivalu. No, prije kraja akcijske karijere iduće godine glumit će u još dva takva filma - "Hard Powder", u kojem će igrati vozača koji se osvećuje dilerima droge koji su mu ubili sina, te "The Commuter", u kojem glumi poslovnog čovjeka uhvaćenog u kriminalnu mrežu.

Komentara 3

SL
shooshko.luka
10:54 13.09.2017.

pa on i je prvenstveno dramski glumac...

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:14 13.09.2017.

Uh, pa izgleda da je za dom spreman.

DU
Deleted user
12:01 13.09.2017.

Pa posljednjih godina je glumio samo u akcijskim filmovima. A tu i piše da je mlađim gledateljima poznat po akcijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije