Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispovijed

Liam Neeson: Supruginu smrt prebolio sam bijegom od istine

liam neeson
pixsell
16.02.2011.
u 10:54

Natashinu smrt preživio sam vrativši se na posao i radeći od jutra do mraka, priznao je Neeson

Irski glumac Liam Neeson, koji je prije dvije godine izgubio suprugu Natashu Richardson, progovorio je o teškim trenucima nakon njezine tragične smrti koju još pokušava preboljeti.

– Supruginu smrt preživio sam tako da sam bježao od svega, ponajviše od istine da je nema. Vratio sam se na posao i radio od jutra do mraka – objasnio je Neeson, koji se i danas, dvije godine nakon nemilog događaja, ne može pomiriti s gubitkom.

– Postoje dani kad pomislim da sam napokon dobro, kako je sve u redu i onda te odjednom pogodi ta bol, usred noći, kaže glumac koji je opisao i dan kad je doznao da je Natasha na skijalištu u Kanadi doživjela nesreću i leži u bolnici.

– Došao sam u bolnicu, sav izbezumljen želio sam što prije vidjeti suprugu, ali nitko me nije prepoznao, sestre, osiguranje svi su govorili da je ne mogu vidjeti. Prvi put u životu nitko me nije prepoznavao. Život je ironičan. Tek kad sam izašao iz bolnice, dvije sestre koje su pušile vani su me prepoznale. Bilo je to prvi put u životu da sam presretan jer me netko prepoznao na ulici. Pokazale su mi sobu gdje je Natasha. Najgori trenuci koje sam proživio bili su kad su mi mladi doktori, koji su izgledali poput 18-godišnjaka, rekli da se moram pripremiti na najgore, priznao je 58-godišnji glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije