Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Zoran Predin traži damu s kojom je prije 21 godinu plesao valcer

Zoran Predin
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
04.04.2017.
u 12:18

Glazbenik je 1996. godine na koncertu Lačnog Franza plesao valcer s jednom djevojkom i želi to učiniti opet na sljedećem koncertu u Sarajevu i preko Facebooka je odlučio potražiti tu damu...

Zoran Predin u Sarajevu će održati dva koncerta i to 21. i 22. travnja, a danas je na svom Facebook profilu uoči ovih nastupa zatražio i malu pomoć svojih obožavatelja. 

Naime, prije 21 godinu na prvom poslijeratnom koncertu u Sarajevu zaplesao je valcer s jednom djevojkom i želja mu je da s njom zapleše opet na jednom od dva koncerta koja će u ovom gradu održati uskoro. 

- Traži se djevojka (vidi foto) s kojom sam plesao valcer 1996. godine, na prvom poslijeratnom koncertu grupe Lačni Franz u podrumu Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu. Bilo bi mi stvarno drago, ako bi mogli ponovno otplesati valcer 21 godina kasnije 21.ili 22.4 u Teatru Sartr u Sarajevu. Kontakt: sartr.info@gmail.com - napisao je Predin na Facebooku.

Ako prepoznajete mladu damu na fotografiji, pomozite glazbeniku da je pronađe i zapleše s njom valcer.

 

 

>>Tamo da putujem, tamo da tugujem... Nadam se da ću na mjesto gdje me čeka Arsen

>>Predin: Drago mi je da se moje pjesme citiraju i u Saboru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije