Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFORMACIJA

Znate li tko je ovo? Hollywoodski kameleon udebljao se kako bi igrao potpredsjednika

Christian Bale u filmu 'Vice'
Foto: Screenshot
1/4
12.10.2018.
u 19:25

Christian Bale 2009. smršavio je 32 kilograma zbog uloge u 'Machinistu', a sad se udebljao 22 kilograma kako bi portretirao Dicka Cheneya u filmu 'Vice'

Najpoznatiji hollywoodski kamenelom Christian Bale ponovno oduševljava svojim transformacijama. Podsjetimo, Bale je 2009. zaprepastio svijet kada je smršavio 32 kilograma za ulogu u filmu "Machinist". U svom novom filmu otišao je u drugom smjeru.

Udebljao se 22 kilograma kako bi igrao Dicka Cheneya, potpredsjednika SAD-a od 2001. do 2009. u oba mandata Georgea W. Busha. Film "Vice", redatelja Adama McKaya bazirat će se upravo na godine kada je Cheney krojio američku i svjetsku politiku, a osim Balea u filmu između ostalih igraju i Amy Adams kao Lynne Cheney, Sam Rockwell bit će Bush, a Steve Carell Donald Rumsfeld.

Premijera filma "Vice" je za Božić ove godine, a sudeći po traileru radit će se o jako zanimljivom filmu, pogotovo kad vidimo nevjerojatnu Baleovu sličnost s Cheneyem.

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Apsalar
Apsalar
19:37 12.10.2018.

Moj Batmene šta učini od sebe! (Najbolji Batman ikad).

DI
Diesel
19:59 12.10.2018.

Lik je cudo, u Masinistu je bio pravo dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije