Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinjavajuće

Renée Zellweger zgrozila fanove licem, mnogi se pitaju može li uopće gledati

Foto: ABC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
27.04.2021.
u 15:40

Na dodjeli je bila vrlo vesela i nasmijana, ali činilo se kao da lice ne može uopće micati, pogotovo gornji dio jer je izgledalo da jedva gleda.

Holivudska glumica Renée Zellweger (52) slovi za jednu od najljepših žena, no posljednjih godina svako njezino novo pojavljivanje u javnosti iznenadi njezine obožavatelje. Na ovogodišnjim je Oscarima predstavila dobitnicu kipića za najbolju glavnu glumicu koji je potom uzela Frances McDormand za film "Nomadland". Njezino lice već se godinama vidljivo mijenja, a na ovogodišnjoj dodjeli pojavila se u haljini u kojoj je izgledala poput barbike, no Reneeino lice, čini se, nikada nije izgledalo gore.

Jasno je da je ova glumica svom licu pripredila svašta, no sad je već pomalo zabrinjavajuće. U jednom je trenu navodno prestala s filerima i botokzabrisima kako bi joj se lice oporavilo, ali izgleda da se vratila starim navikama. 

Foto: ABC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Na dodjeli je bila vrlo vesela i nasmijana, ali činilo se kao da lice ne može uopće micati, pogotovo gornji dio jer je izgledalo da jedva gleda. Mnogi su komentirali da izgleda kao da škilji. 

U dvije kategorije – za najboljeg glavnog glumca (Anthony Hopkins) i najbolji adaptirani scenarij slavio je i film "Otac" – dva Oscara dobili su i filmovi "Judas and the Black Messiah" za najbolju originalnu pjesmu i sporednog glumca, "Ma Rainey's Black Bottom" za kostimografiju i šminku, "Mank" za scenografiju i kameru, "Sound of Metal" za zvuk i montažu te Pixarov animirani film "Soul" za najbolju glazbu i najbolji dugometražni animirani film. Titulu najboljeg stranog filma dobio je danski "Another Round" Thomasa Vinterberga. 

VIDEO>>Vinko Ćemeraš: "Najviše volim igrati igrice i voziti bicikl, a i dalje mi je čudno kad me na cesti prepoznaju"

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
15:56 27.04.2021.

Ni jedna od tih nesretnih laznih osoba Hollywooda ne moze se pomiriti s cinjenicom da stare

DU
Deleted user
16:55 27.04.2021.

Fotografija loša, pa se slabo vide oči. Ne znam za koga je ona "slovi za jednu od najljepših žena"? Ženska je simpa kao cura iz predgrađa, ali definitivno daleko od najljepših. Evo, moja ljubav iz mladih dana Debra Winger. Pogledajte njene današnje fotke i vidjeti će te kako je još uvijek komad.

Avatar Navaljni
Navaljni
16:55 27.04.2021.

Nije ona tu da gleda nas, nego smo mi tu da gledamo nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije