Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazovno izdanje

Ivana Knoll proslavila 400.000 pratitelja fotkom u tangama, pratitelji oduševljeni

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
27.04.2021.
u 10:36

– 400.000 hvala – napisala je Knoll u opisu fotografije koja je oduševila njezine pratitelje. U samo 15 sati od objave fotografija je prikupila više od 26 tisuća lajkova i nešto manje od 400 komentara.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll na Instagramu je prikupila 400.000 pratitelja, a tim povodom svoje je obožavatelje počastila novim izazovnim fotografijama. Ivana je pozirala u oskudnom crnom tanga badiću, a u prvi plan istaknula je svoju bujnu stražnjicu. 

– 400.000 hvala – napisala je Knoll u opisu fotografije koja je oduševila njezine pratitelje. U samo 15 sati od objave fotografija je prikupila više od 26 tisuća lajkova i nešto manje od 400 komentara. 

"Predivna si", "Seksi", "Nevjerojatna", "Kraljice", samo su neki od komentara pratitelja. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ivana je u fokus javnosti dospjela tijekom svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a od tada uživa sve veću popularnost. Prošlo ljeto u intervjuu nam je priznala kako nije znala da će se stvari odvijati u tom smjeru.

– Na početku nisam mislila da će to biti tako, no evo, kako to traje već neko dulje vrijeme, navikla sam se. Većinom to budu slatki, pozitivni pozdravi i fotkanje s obožavateljima – rekla nam je tada. Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini. U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojedobno se natjecala i za Miss Hrvatske, a nakon nogometnog prvenstva predstavila je liniju svojih kupaćih kostima CROkini.

Foto: Instagram/riley.loudermilk
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:28 27.04.2021.

Pouka: nemojte koristiti instagram, nemojte slijediti te ženske osobe koje na vama zarađuju, a usput se šalje kriva poruka današnjim djevojkama.

DR
Drx
11:39 27.04.2021.

Objekt kojem treba 400000 drkađija da sline za njom.

VI
vidum
10:51 27.04.2021.

Dobro je s vremena na vrijeme vidjeti i nešto odvratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije