Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU DAROVI

Maja ostala iznenađena poklonom za Blooma: 'Wow, ovo je iznenađenje'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
27.04.2021.
u 09:39

Za prvorođenca pjevačice Maje Šuput (41) i njezinog supruga Nenada Tatarinova (37) malenog Blooma ne prestaju stizati domišljati pokloni.

Pjevačica Maja Šuput (41) dobila je još jedan poklon za malenog sina Blooma rođenog sredinom ožujka. Maleno klupko sreće ponosne mame i tate Nenada Tatarinova (37) dobilo je poklon od jednog nogometnog kluba posve neočekivano.

Maja je u Instagram priči pokazala kako su u plavoj kutiji stigla dva nogometna dresa s brojem 1 - jedan namijenjen Bloomu, a drugi za Nenada. Uz to stigla je i omotnica s dvije članske iskaznice za tatu i sina, a sve to je bila ideja NK Rijeke koji ih očito željno iščekuju na Rujevici na nogometnim susretima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Maja je nedavno u intervjuu za magazin miss7 progovorila o kritikama na račun besprijekornog izgleda s kojima se nakon poroda susrela na društvenim mrežama.  – Ime nismo odabrali ni ja ni Nenad. Imali smo nekoliko grupa s prijateljima u kojima su svi davali prijedloge, a već na početku trudnoće rekla sam najbližim ljudima: "Pucajte s prijedlozima, ni jedan nije glup, što god vam padne na pamet." Neću otkriti tko je dao prijedlog za to ime, ali reći ću da je to bilo jedino ime za koje smo se Nenad i ja složili. Mr. Bloom, apsolutno. Nevjerojatno, ime je došlo sa strane, a svi moji i Nenadovi prijedlozi ostali su samo bilješke u mobitelu – kazala je pjevačica kojoj su neke majke zamjerile ispeglane fotografije na društvenim mrežama i ušminkanost nekoliko dana nakon poroda. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Ne bih rekla da su mnoge. Tri mame napišu ispod slike na Instagramu da izgledam nerealno jer one kod kuće izgledaju kao beskućnice nakon što rode. Ne vidim hejterski stav u tome jer, realno, teško je ujutro se probuditi i imati make-up i frizuru s malom bebom. E, sad, očito je ipak moguće. Otkrit ću vam tajnu, nisam otišla frizeru, frizura je bila stara tri dana, ali imam taj privilegij da je frizer došao k meni da ne bih izgledala onako kako stvarno izgledam kad se ujutro probudim nakon što sam se po noći 16 puta digla da ga nahranim – kazala je Maja.

VIDEO U Večernjakovoj desetki gostovao je Vinko Ćemeraš

Komentara 6

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:56 27.04.2021.

da li ova individua shvaća koje će blamaže, zadirkivanja i poruge vršnjaka to dijete imati danas-sutra u vrtiću i školi, a i kasnije? Ta individua ne shvaća da će zbog tog glupog imena dijete imati neugodnosti, i slijedom toga nekakve posledice? Žalosno.

Avatar Navaljni
Navaljni
10:18 27.04.2021.

Jadni buketić, prvo Bloom, a sad NK Rijeka. U startu su mu nagazili na prašnike 🤨

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:15 27.04.2021.

Ima li srama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije