Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskazala mišljenje

Zgodna hrvatska liječnica o muško-ženskim odnosima: 'Što će mi lijep muškarac ako je beskoristan?'

Foto: Instagram
1/17
23.04.2024.
u 21:30

Petra Meštrić na društvenoj mreži Instagram često dijeli svoje razmišljanja, a sada je ponovno progovorila o muško-ženskim odnosima

Bivša kandidatkinja showa "Brak na prvu" Petra Meštrić, inače liječnica i influencerica oglasila se na svom Instagram profilu o muško-ženskim odnosima. Petra je poznata po otvorenom izražavanju svojih stavova, a podijelila je fotografiju na kojoj pozira u jednom hotelu u haljini s cvjetnim uzorkom. 

„Često me pitaju za mišljenje o muško-ženskim odnosima. Ne znam je li to zato što netko smatra moje mišljenje relevantnim na tu temu ili zato što se ljudi jednostavno vole čuditi nečemu što je drugačije od njihovih svjetonazora”, započela je Petra u opisu te dodala kako je ovo što slijedi isključivo njezino mišljenje i ne nameće ga nikome. „Ne želim ni svojim stavom po ovom pitanju utjecati na nekoga ali jednostavno mislim da imam pravo na svoj stav u vezi stvari koje se tiču samo i isključivo mene”, upozorila je.

„Gledajući u prošlost muškarci su nekad bili lovci, oni koji su se brinuli da sve privrede za obitelj. Žene su bile nježniji spol. Problem je što su se danas te uloge zamijenile. Ako žena nema ‘lovca‘, ona mora sama postati taj ‘lovac‘, inače će umrijeti od gladi, je l'‘. Ako žena preuzme ulogu muškarca, te ona postaje ‘lovac‘, osoba koja donosi hranu, novac na stol, čemu onda služi taj netko drugi koji ne obavlja svoju ‘dužnost‘? Uloge su se zamijenile, tj. žena je preuzela, uz svoju i ulogu muškarca, a on… Kako koji… Tako smo izmijenili tradiciju, one nekadašnje vrijednosti… Danas je žena jaka, samostalna, a muškarac? Muškarac je lijep. A što će meni lijep muškarac?”, upitala je Petra.

 

1/14

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: RTL

 

„Da želim nešto lijepo kupila bi cvijet ili štikle, ne muškarca da mi stoji u stanu, cvijet će zauzeti manje mjesta. Što će mi lijep muškarac ako je beskoristan? Da ga gledam, pa radije ću gledati taj cvijet”, zaključila je mlada liječnica. Mnogi su se složili s njom u komentarima ispod objave. „Slažem se u potpunosti”, „Bravo! Savršeno točno rečeno!”, „Slažem se”, pisali su joj pratitelji.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Komentara 13

MA
max82
23:50 23.04.2024.

Njezin komentar je mikrokozmos trenutnog stanja u drustvu. Zene smatraju muskarce "beskorisnim", a muskarci rotiraju zene (uglavnom za seks) kroz aplikacije poput Tinder-a. Rezultat je nestanak bracnih zajednica i drasticni pad populacije. Medutim priroda uvijek nade nacin da nas zamjeni. U ovom slucaju to ce se dogodit kroz populaciju Treceg Svijeta poput Indije i africkih zemalja koje ce preplavit Europu.

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
23:35 23.04.2024.

HR treba legalizirati prostituciju, banka sperme i ukidanje alimentacije tzv. samohranim majkama.

TO
Toronto20
21:40 23.04.2024.

Kad ces se ti primit medicine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije