Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesan

Željko Joksimović aktivistu: Sjaši peder..no!

'18.10.2013., Zagreb - Povodom rodjendana trgovackog centra City center One, Zeljko Joksimovic i Nina Badric odrzali koncert u City centru East. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
18.12.2013.
u 18:51

Željko Joksimović ima problema sa bijesom. Nakon što se nedavno obrušio na kolegicu Kristinu Kovač te uvrijedio transrodnog natjecatelja Filipa 'Fifija' iz Makedonije, Joksimović se obrušio na aktivista Predraga Azdejkovića...

Željko Joksimović ima problema sa bijesom. Nakon što se nedavno obrušio na kolegicu Kristinu Kovač, s kojom sudi u regionalnoj verziji 'X Factora' te uvrijedio transrodnog natjecatelja Filipa 'Fifija' iz Makedonije, Joksimović se obrušio na aktivista Predraga Azdejkovića. Naime, Predrag je na svom Twitteru napisao: 'Morat ću početi koristiti tekući puder kao Željko Joksimović.. Izgleda da je to najbolji način da nađem ženu'.

Prozvani glazbenik mu je kratko poručio 'Sjaši, pederčino!'. Prepiska j samo nastavak onog što je Azdejković započeo gostujući na B92 u emisiji '24 minute sa Zoranom Kesićem'. Voditelj ga je pitao jeli ga prošla mladenačka faza eksperimentiranja sa seksualnosti, a on je odgovorio: - Pa, što bi rekli Boško Jakovljević, Nenad Radujević i Jugoslav Pantelić, još uvijek nije došla ona prava, ali kad dođe ta prava i ja ću se oženiti kao Željko Joksimović, Ivan Bosiljčić i Karamela, prenosi srpski Blic.

Komentara 2

D2
Dubravko_23
08:20 19.12.2013.

Nego, čemu ove 2 točkice? :D zadržite riječ peder, i onda cenzurirate ovu prostotu, "či" ...

Avatar Mučki provokator
Mučki provokator
21:04 18.12.2013.

Pa bre ko vas zavadi?...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije