Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditelji dočeka vatrenih

Voditeljice Ida Prester i Marijana Perinić dale su podršku kolegici: Dosta kritiziranja! Iva je vrhunska profesionalka

Rovinj: Dodijeljene nagrade Effie i Outward
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/5
20.12.2022.
u 15:26

U obranu svojih kolega stao je glumac i voditelj Rene Bitorajac, a učinila je to sada i voditeljica Ida Prester te voditeljica Marijana Perinić

Doček naših vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića vodili su Iva Šulentić i Luka Bulić, a na društvenim mrežama pojavile su se brojne kritike gledatelja na račun voditelja. U obranu svojih kolega stao je glumac i voditelj Rene Bitorajac, a učinila je to sada i voditeljica Ida Prester.

"Apsolutna podrška dragoj Ivi Šulentić, super voditeljici i mojoj čestoj partnerici. Voditi doček nogometaša istodobno za TV i raju na trgu je brutalno teško. Ne znam tko bi se tu snašao. Dosta kritiziranja! Iva je vrhunska profesionalka and you know it", napisala je Ida i objavila zajedničku fotografiju s Ivom. I voditeljica Marijana Perinić dala je podršku kolegici Ivi i naglasila kako Iva ne zaslužuje ovakav javni linč. 

 

 

"Iva Šulentić je u svojoj dugogodišnjoj karijeri odradila na tisuće i tisuće televizijskih, korporativnih, zabavnih i ostalih voditeljskih angažmana. Besprijekorno ili da nacrtam – bez greške, greškice, ma iti jedne mrlje, a kamoli skandala, u poslu koji radi još otad je bila tinejdžerica. Jučerašnji nastup je proglašen katastrofom, fijaskom, jednom velikom GREŠKOM ( da, in capital letters) u njenoj do jučer – neokaljanoj karijeri. Da, jedan nastup od više od 1000 koje je odradila. I zato je treba drvljem i kamenjem. Stvarno?
Jer ti si savršen i bezgrešan. Jer ti si savršena i bezgrešna. Iva NE zaslužuje ovakav javni linč. Shule, glavu gore!" napisala je na Instagramu.

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

 

 

Komentara 34

DU
Deleted user
16:26 20.12.2022.

Ida prester to je ona sto je odselila u beograd i od tamo slala poruke, kako je to mocan grad, kasnije kad ju je ce. .ik sutnuo vratila se ovdje i opet ima mjesta za nju na hr yutelu

MT
mačak tom
16:26 20.12.2022.

Sve naše institucije su pod okupacijom. Dokaz je i činjenica da su na domoljubnu feštu pozvali ovu feminističku babu da ju vodi. I naravno, persona se pogubi do kraja. Grozno. Dobro da nisu pozvali nekoga iz peder kolone ili izz Beograda da vodi feštu. Ali i to bi kada bi mogli.

DU
Deleted user
16:18 20.12.2022.

Vodite si ju doma, da vam dva sata urlice i skace po stanu, onako profesionalno, vrhunski profesionalno!!! E moj Oli jesi li vidio nasto je HTV spao, na urlikanje vrhunsko profesionalno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije