Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata po supertalentu

Voditeljica (51) otkrila kako započinje novi projekt: 'Seks, orgije i filmovi za odrasle'

Foto: Instagram
1/5
20.12.2022.
u 11:00

Teme emisije bit će, primjerice, Kleopatrina ljubav prema orgijama, a sama voditeljica Amanda Holden je jednom prilikom objavila fotografiju na kojoj se transformirala upravo u nju, a slikala se gola u kadi.

Voditeljica Amanda Holden (51) članica je žirija britanske verzije Supertalenta, a sada je otkrila da je počela snimati novi projekt. Naime, Holden će voditi emisiju koja će se osvrnuti na porno industriju, te je otkrila da će biti kontroverzna. Teme emisije bit će, primjerice, Kleopatrina ljubav prema orgijama, a sama voditeljica je jednom prilikom objavila fotografiju na kojoj se transformirala upravo u nju, a slikala se gola u kadi. 

Isto tako se šuška i da će u seriji Amanda komentirati i legendarnu glumicu Marilyn Monroe.

 

Britanski mediji dodaju kako je Holden bila vrlo otvorena na snimanju, pa je čak i glumila u nekoliko rekonstrukcija što je zabilježila kamera. 
"Dokumentarac je prepun činjenica, informacija i edukativnih trenutaka, ali naravno, Amanda u njega unosi svoj stil", kazao je upućeni suradnik za medije.

VIDEO Tragičan događaj: Ljubav Messija i njegove Antonele naglo je prekinuta, no onda se sve promijenilo

 

Ključne riječi

Komentara 3

DI
Diesel
11:04 20.12.2022.

Akeeee,...ona se u 51. nasla u pornu? Pa dobiti ces hemoroide oko moje.

DU
Deleted user
11:09 20.12.2022.

Ajde Amanda doma, zagori ti ručak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije