Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saga se nastavlja

Vlatka: Znali su koliko trošim Radeljak: Krala je moga sina

Foto: Andrej Kreutz/24sata
1/3
13.12.2017.
u 17:39

Prema pravomoćnoj presudi Županijskog suda u Zagrebu, Vlatka Pokos mora Leu Radeljaku isplatiti 306.000 kuna s kamatom. Novac koji mora vratiti obitelji Radeljak jest onaj koji je potrošila za godinu dana

Leo i Josip Radeljak su cijelo vrijeme imali kontrolu nad računom i vidjeli koliko se i kako troši. Nikada nisu imali primjedbi. Tek kasnije Radeljak se dosjetio da bi mogao tužiti, i to iz čiste osvete, kad je shvatio da mu se ne želim vratiti – komentirala je Vlatka Pokos pravomoćnu presudu Županijskog suda u Zagrebu.


 

Prema njoj bi trebala Leu Radeljaku, sinu svoga bivšeg supruga Josipa Radeljaka Dikana isplatiti 306.000 kuna s pripadajućom kamatom. Taj iznos potrošila je u godinu dana koristeći njegovu kreditnu karticu.

Dok Vlatka Pokos tvrdi da su otac i sin imali uvid u troškove kartice te da je njima plaćala životne troškove - hranu, potrepštine za kuću, stanove na moru i Zagrebu, Lanine aktivnosti te svoje odlaske kozmetičaru i frizeru, Josip Radeljak Dikan uvjeravao nas je u suprotno.

– Ona nije ni poštena ni časna žena. Krala je moga sina, no to je sada nevažno. Imala je moje i sinovo povjerenje. Puno sam putovao i radio, pa nisam mogao u sve imati uvid. Rekao sam sinu da joj da karticu, a on ispočetka nije ni primjećivao da nestaju novci s računa. No, ona će to morati vratiti, iako nema odakle. Ova cijela priča koju je plasirala Vlatka u medije je samo način da opravda svoje ponašanje prema mojoj kćeri – ispričao je Josip Radeljak. Vlatka nije krila svoje ogorčenje odlukom suda.

1/18

– Ova presuda je za mene vrhunac sramotne prakse hrvatskog pravosuđa. Za vrijeme moga razvoda sistem me tretirao na katastrofalan način, nisam dobila pomoć niti zaštitu ni od koga. Borila sam se posljednjih pet-šest godina u tišini, ali o ovome ne želim šutjeti – rekla nam je Vlatka.

O svemu se oglasio i Leo Radeljak u svome priopćenju kojega su prenijeli i mediji, tvrdeći kako je Vlatka imala karticu tekućeg računa kako bi je mogla koristiti samo za slučaj nužde.

– Osim astronomskog iznosa kojeg mi je uzela, od moga oca dobivala je novce za sve potrebe koje je imala. Iako u medijima tvrdi suprotno, 99 posto iznosa kojeg je dizala s mojeg računa bilo je u gotovini s bankomata, i to gotovo svaki dan maksimalni dozvoljeni iznos od 4000 kuna – piše među ostalim u njegovoj izjavi. 

1/16

Komentara 8

DJ
djakputnik
19:49 13.12.2017.

Sponzoruša i nemoćni starkelja. I to je vijest?

NO
Novaaa
21:44 13.12.2017.

Valjda kaka kupuješ karticom dobivaš izvještaj od banke koliko duguješ svaki mjesec. Ispada da nisu ništa znali godinu i pol koliko je ona trošila, a kako su onda vraćali taj napravljeni kredit??? hahaha koja glupost da ne povjeruješ, oba su jad i bijeda.

ZB
zgrada_bez_parkinga
23:19 13.12.2017.

mene ne zanimaju ovi ... mene zanima parking ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije