Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIDIJA VUKIČEVIĆ

Viki iz 'Boljeg života' previše se zaigrala u Photoshopu

Lidija Vukičević
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/4
09.10.2018.
u 12:21

Lidija je jučer objavila i kako se drugi put udaje.  Od bivšeg poznatog igrača Crvene Zvezde Mitra Mrkele razvela se 2000. godine, a s njim ima sinove Andreja i Davida. Kako piše Blic, Lidija se uskoro udaje za bogatog biznismena iz inozemstva, čiji identitet taji.

Glumica Lidija Vukičević, domaćim gledateljima najpoznatija kao Violeta iz "Boljeg života", na društvenim mrežama redovito objavljuje svoje fotografije u seksepilnim izdanjima kako bi obožavateljima pokazala da i s 56 godina odlično izgleda. No Lidija se na posljednjoj fotografiji malo zaigrala u Photoshopu pa je svoju liniju toliko stanjila da je iskrivila stup pokraj sebe. 

Inače, Lidija je jučer objavila i da se drugi put udaje.  Od bivšeg poznatog igrača Crvene Zvezde Mitra Mrkele razvela se 2000. godine, a s njim ima sinove Andreja i Davida. Kako piše Blic, Lidija se uskoro udaje za bogatog biznismena iz inozemstva, čiji identitet taji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svadba,svadba❤️ makeup @milan_vuckovic

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

–  Točno je da će biti vjenčanja, ali ne mogu o tome sad govoriti, još nije vrijeme za to. Vrlo sam sretna i nakon svih ovih godina, u kojima sam bila prošena nekoliko puta, odlučila sam da spustim gard i udam se – priznala je Lidija.

Pogledajte video: Najveće hrvatske zavodnice

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Grunf
Grunf
13:51 09.10.2018.

libo me taki

ZE
zekinho
16:58 09.10.2018.

56 godina, a ne bi joj ni naplatio...

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
13:30 09.10.2018.

mene je zanimalo koji panj može dat prvi komentar na staru ofucanu babetinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije