Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TAJNA

Violetu u 'Boljem životu' trebala je igrati legendarna hrvatska glumica

bolji život (1)
Foto: VL
1/5
23.05.2018.
u 18:19

- Išla je iz projekta u projekt, a u Boljem životu sigurno nije mogla glumiti jer je imala obaveza u kazalištu. Te je godine igrala u predstavi Skup Marina Držića na Dubrovačkim ljetnim igrama, a zajedno smo pripremale predstavu Grička vještica po tekstu Marije Jurić Zagorke - rekla je svojedobno Enina sestra Mia.

Kultna serija "Bolji život" jedna je od najgledanijih serija u bivšoj državi. Zgode i nezgode obitelji Popadić od 1987. do 1991. pratili su milijuni gledatelja. U glumačkoj ekipi osim poznatih srpskih glumaca igrali su i neki od najboljih hrvatskih glumaca poput Borisa Dvornika, Milana Štrljića i Žarka Radića.

No, malo je poznato da je među njima trebala biti i jedna od naših najslavnijih glumica, i to Ena Begović. Ena je trebala glumiti Popadićevu kći Violetu, piše srbijanski mediji.

- Išla je iz projekta u projekt, a u Boljem životu sigurno nije mogla glumiti jer je imala obaveza u kazalištu. Te je godine igrala u predstavi Skup Marina Držića na Dubrovačkim ljetnim igrama, a zajedno smo pripremale predstavu Grička vještica po tekstu Marije Jurić Zagorke - rekla je svojedobno Enina sestra Mia. Ulogu je na kraju dobila Lidija Vukičević, kojoj je Violeta obilježila karijeru.

 

😘😘😘❤️❤️❤️🙌🙌🙌😀

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Glumica koja danas ima 56 godina gotovo svakodnevno dobija pohvale i komplimente za svoj izgled, budući da i u šestom desetljeću izgleda jednako dobro kao i prije trideset godina, a kovrčava kosa i dalje je njen zaštitni znak. Inače, kompletnu seriju Bolji život odnedavno na Pickboxu ponovno gledaju i hrvatski gledatelji.

 

Sa snimanja🎥📽🎬😘😀👋👋👋👋

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

bolji život (1)
1/5

Komentara 9

DI
Direkt
18:39 23.05.2018.

Vrhunska serija.

Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
19:20 23.05.2018.

Ta serija je vjerojatno jedna od najboljih ikad snimljenih na ovim prostorima. Interesantno je da teme od tada jesu aktualne i kod nas u Hr danas. Sve isto. Srbi jednostavno imaju bolje filmove i serije od nas zanimljiviji su , življi a posebice humor im je za milijun puta bolji. Nema dobroh našeg filma bez bar jednog njihovog glumca. Ovo je radikalka ali.....ženska je atomska bomba protjerao bi ja moj...kroz nju :D

Avatar Moodleen
Moodleen
20:28 23.05.2018.

Jel može jedan dan mjesečno u tom smeću da od 5 članak 4 nisu o zapadnim turcima? Na traktorima su, očito, otišli krivi likovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije