Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Spektakl u HNK: 'Moram priznati da mi je suza kanula'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/16
17.03.2018.
u 21:52

Uršula Tolj pozdravila je okupljene na crvenom tepihu, Ćiro Blažević družio se s Ines Preindl, a Nives Ivanišević došla je u pratnji kolege Marka Bratoša

Večernjakove su ruže u petak navečer u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu napokon dobile svoje nove vlasnike.  Glazbena, radijska i televizijska scena u protekloj je godini bila vrlo uspješna, a to je dokazalo do posljednjeg mjesta ispunjeno gledalište i napeta utrka u svih sedam kategorija.

Tako je najboljom TV emisijom proglašen Dnevnik Nove TV, radijska emisija godine je Rock-antologija, za najbolje glumačko ostvarenje nagradu je osvojio Goran Bogdan za film “Agape”, a za novo lice godine Ivan Dorijan Molnar.

Glazbenikom godine proglašena je Zdenka Kovačiček, a nagrada za radijsku osobu godine otišla je u ruke iskusnog Mladena Kušeca, koji je publiku digao na noge i pokupio brojne ovacije. Mnogi su kasnije komentirali da im je upravo Kušecova nagrada najdraža, a nekima je čak izmamila suze na oči.

– Moram priznati da mi je mala suza kanula kada je gospodin Kušec osvojio Ružu jer se Tonkice Palonkice sjećam kao klinac pa mi je to bio vrlo emotivan trenutak – rekao je Robert Knjaz čija je emisija “Hrvatski velikani” također bila među nominiranima.

Svečane dodjele Večernjakove ruže pamte se po glamuru i dobroj zabavi i o njima se govori još danima nakon dodjele, a ovogodišnja dodjela sigurno neće biti iznimka. Uzvanike je zabavljao zavidan opus izvođača, među kojima je bila i glazbena diva Josipa Lisac koja je nastupila uz jazz grupu Chui.

– Prošle smo godine izveli pjesmu “Tebi putujem” bez Josipe Lisac. Drago nam je što je pjesma sada s njom napokon zasjala u punom sjaju – rekao je Toni Starešinić.

Zabava nakon dodjele

Na pozornici je zablistala i Franka Batelić koja će Hrvatsku ove godine predstavljati na Eurosongu, a svojom su glazbom večer začinili i grupa Detour te Let 3 i TBF uz zvuke mariachi benda El combo.

Nakon svečane dodjele održan je domjenak na kojem su se odlično zabavljala brojna poznata lica, među kojima su bili Ana Radišić, Kristina Krepela, Antonija Stupar Jurkin, Sandra Bagarić, Sementa Rajhard, Petra Kurtela, Jadranka Sloković, Damir Kedžo, Kristina Burja, Ecija Ojdanić, Dalibor Petko, Mario Roth, Ana Rucner, Vedran Ćorluka, Remi, Tara Rosandić i brojni drugi. Mnogi od njih pokazali su svoje plesne korake uz hitove koje je puštao DJ i tako dodatno začinio atmosferu.

1/28

– Rijetke su prilike da imamo ovakva događanja i treba to iskoristiti – rekla je glumica Kristina Krepela, a s njom se složila i voditeljica Damira Gregoret.

Prilika za okupljanje

– Lijepo je ovakvo nešto. Nema puno ovakvih događanja, pa im se uvijek veselim. Vidim i drage ljude koje nemam prilike tako često viđati. Zbog svojeg posla uvijek moram biti odjevena po nekim pravilima, a u ovakvoj prilici si mogu dati oduška. Nisam imala previše dvojbi oko večerašnjeg stylinga i odjenula sam ono u čemu sam se najugodnije osjećala – zaključila je Damira.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije