Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Večernjakova ruža

Kušec otkrio kako su nastale dječje emisije, a Zdenka Kovačiček kome je posvetila pjesmu

Nagrađena diva hrvatske glazbe otkrila je i kamo će odnijeti svoju ružu!
16. ožujka 2018. u 22:28 2121 prikaza
Večernjakova ruža
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/35

Nakon dodjele prestižne nagrade Večernjakove ruže, zvijezdi Semiotike i novinaru Večernjeg lista Samiru Milli jedni od dobitnika Mladen Kušec i Zdenka Kovačiček otkrili su zanimljive detalje iz bogatih karijera.

Večernjakova ruža Laureati Ovo su dobitnici Večernjakovih ruža!

- Reći ću vam zašto je Zdenka još tu i zašto će trajati i dalje. Poštovala je glazbu, poštovala je samu sebe što je važno i vjerovala je u ono što radi. I onda je ona sretna žena, rekao je hrvatski pjesnik, pripovjedač, publicist i novinar Mladen Kušec.

- Hoćete reći, žena za sva vremena? - pitao je Samir Milla.

"Moram reći jednu stvar. Pjesma "Žena za sva vremena" nije posvećena meni, nego svim ženama. Moram reći i da sam ja s istim entuzijazmom počela ovaj posao i s istim entuzijazmom ga i danas radim" - rekla je Zdenka Kovačiček.

Večernjakova ruža
1 / 20
Svečana dodjela Večernjakove ruže

Nagrađena diva hrvatske glazbe otkrila je kamo će odnijeti svoju ružu.

- Nagradu ću ponijeti u tajno i sve skrovitije mjesto, gdje nema zavisti, gdje se svi vole i poštuju i gdje su svi dobrodošli, a to je kod mene doma.

Kušec je objasnio kako su nastale njegove antologijske emisije za djecu, a novinar Samir Milla otkrio je koja je njegova najdraža emisija.

- Patuljci pojma nemaju kak je on pametan, rekao mi je jedan dječak. Ja sam to uzeo i nastala je televizijska emisija, kazao je Kušec.

- Meni je bila najdraža Tonkica Polonkica Frrrr, dodao je Milla.

"Kad djeca uhvate buba maru onda ju stave na dlan i u Gorskom kotaru kažu Tonkica Polonkica FRRR i kad kažeš treći puta, zaželiš želju i ona odleti a želja će ti se ostvariti. Hvala Večernjaku na ruži ", zaključio je Kušec.

Večernjakova ruža
1 / 18
Večernjakova ruža: Robert Knjaz
Večernjakova ruža Večernjakova ruža Spektakl u HNK: 'Odnijet ću ovaj trofej na jedno tajno mjesto!' Dolazak poznatih na crveni tepih ispred HNK na dodjelu medijskih nagrada Večernjakova ruža za 2017. Mario Sedmak, Ursula Tolj HNK Glamurozni crveni tepih prije dodjele Večernjakove ruže VEČERNJAKOVA RUŽA 2017 Navijaju za kolege i vesele se dodjeli nagrada
SVEMOĆ UDBE
Bivši agent Udbe progovorio za Večernji: Priče o službi nisu mit, znam tko danas drma Hrvatskom
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji