Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE ZA VODITELJICU

Dobitnica Story fashion star nagrade je Nives Ivanišević

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
17.03.2018.
u 15:45

- Dodjela je bila spektakularna i ja inače jako volim Večernjakovu ružu. Zadnji puta sam na ovoj dodjeli bila prije dvije godine i žao mi je što nisam mogla doći i prošle godine. Čestitam svima koji su bili nominirani i svima koji su pobjedili', rekla je Nives

Najbolje odjevena osoba na dodjeli nagrada Večernjakova ruža prema odluci Storyjevog žirija je voditeljica Nives Ivanišević. Nives je bila odjevena u kombinezon modnog dvojca ELFS. Kosa joj je bila raspuštena, ali je na tjemenu imala malenu i elegantnu pundžu koja je podigla cijeli njezin izgled. Makeup je pratio odjevnu kombinaciju, pa su voditeljici najviše bile istaknute oči, dok je na usnama imala ruž neutralne boje.

- Za početak želim zahvaliti ELFS-ima koji su me lijepo sredili. Danas sam bila na frizuri, a za to i makeup mi je trebalo oko sat vremena. Nema se više vremena jer se cijelo vrijeme juri. Puno je obaveza i sve mora biti nabrzinu', rekla je Nives za Story.hr.

Osvrnula se i na svečanu dodjelu nagrada o kojoj je rekla:

- Dodjela je bila spektakularna i ja inače jako volim Večernjakovu ružu. Zadnji puta sam na ovoj dodjeli bila prije dvije godine i žao mi je što nisam mogla doći i prošle godine. Čestitam svima koji su bili nominirani i svima koji su pobjedili', rekla je Nives koja nije krila oduševljenje zbog osvojene nagrade za najbolji stajling.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije