Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša voditeljica

Vanja Halilović vratila se na TV, Sanju Doležal i gledatelje nasmijala potezom u kuhinji: 'Pošteno si ti to ulila'

Foto: Nova TV
1/19
02.12.2021.
u 10:43

Doležal i Halilović u emisiji su pripremale pitu od bundeve. Posao su podijelile tako da je Sanja radila nadjev, a Vanja tijesto.

Bivša manekenka i televizijska voditeljica Vanja Halilović (37) jučer je gostovala u emisiji InMagazin u rubrici ''Kuhanje je In'' kod Sanje Doležal te su njih dvije pripremale pitu od bundeve. Posao su podijelile tako da je Sanja radila nadjev, a Vanja tijesto. Halilović je tijekom pripreme jela pokazala i kako dodaje vino u tijesto za kolače. Radi se o odokativnoj metodi, što je nasmijalo Sanju. "Ooo, pa dobro si ti to! Pošteno ulila", prokomentirala je voditeljica rubrike ''Kuhanje je In''.

Foto: Nova TV
Halilović je otkrila i da više voli slanu hranu od slatke. „Slani sam tip, ali ne odbijam ni slatko“, objasnila je s velikim osmjehom, a Sanja se s njom složila. Voditeljicu InMagazinove kulinarske rubrike zanimalo je i u čemu je Vanja majstorica što se tiče pripreme jela. „Više sam za tradicionalnu hranu. Za čušpajze, sarme, punjene paprike, juhice raznorazne“, objasnila je. 

Inače, Vanja je direktorica marketinga Vinarije Kutjevo, a ovom je prilikom pozvala Sanju u posjet. Doležal je objeručke prihvatila poziv, a Halilović joj je obećala da će pregledati i arhivska vina. Dodajmo da se Vanje mnogi sjećaju i kao HRT-ove voditeljice i novinarke, a zadnjih se godina povukla iz javnosti. U sretnoj je vezi s Franom Barbierijem, a par je zajedno otvorio i restoran u Zagrebu te su se okušali i u poduzetničkim vodama.

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!'

 

Komentara 1

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
11:37 02.12.2021.

Gorane,Vanja je ljepša od Tanje!!...trebao si s njom i ostati kada si Tanju počeo varati...ona što je starija-to je ljepša!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije