Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko 53 tisuće pregleda

Tiktoker prišao Željku Kerumu i pitao ga je li mu supruga Fani kći, a Kerumov odgovor sve je nasmijao

Foto: Tik Tok
1/9
06.10.2021.
u 18:07

Video je korisnik Fazo Krkan objavio na svom Tik Tok profilu i kroz deset sati od objave video je imao gotovo tri tisuće lajkova, 53 tisuće pregleda i brojne komentare.

Na Tik Toku korisnik koji na ovoj društvenoj mreži ima ime Fazo Krkan objavio je video u kojem je jedne večeri u jednom kafiću došao do stola za kojim su sjedili Željko Kerum sa suprugom Fani i prijateljima. U videu Fazo dolazi do bivšeg gradonačelnika Splita i kaže mu: Striček Kerum, zgodna vam je kćer! Je li to kćer? Keruma ovaj upad nije zatekao i brzo je odgovorio da mu je to unuka. Video je objavio na svom Tik Tok profilu i kroz deset sati od objave video je imao gotovo tri tisuće lajkova, 53 tisuće pregleda i brojne komentare.

 

@fazokrkann

Kerume zeni me!!! ##foryou ##foryourpage ##balkan

♬ original sound - fazookrkan

 

- Kerum je car. Svaka čast na hrabrosti Fazo. Pa ovo je vrh! - napisali su mu pratitelji u komentarima, a mnogi su dali do znanja kako ih je ova video dobro nasmijao. Željko Kerum i njegova druga supruga Fani u braku su od 2013. godine i imaju troje djece; Franu, Zvonimira i Eleonoru. Da im je brak još uvijek skladan Željko i Fani Kerum pokazali su i nedavno kada ga je Fani pred okupljenim novinarima poljubila kako bi mu čestitala 61. rođendan i 12. rođendan njegove stranke Hrvatska građanska stranka.

Za njegovu ljubav s tada 25-godišnjom studenticom doznalo se kada je Kerum javno na televiziji priznao kako se rastaje od tadašnje supruge Ankice jer je njegova ljubavnica trudna i namjeravaju se vjenčati.

VIDEO Severina odustala od showa na Una TV-u: 'Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene'

 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:33 06.10.2021.

Fazo tiktoker humor 12godisnjeg djeteta u tjelu balkanskog bezveznjaka. To nekome smjesno?

RE
Regica
18:24 06.10.2021.

Vauuu vl,vauuuuuu..

AL
AlojzVjekoslav
06:38 07.10.2021.

Tiktoker, jel to neka akademska titula ili eufemizam za neradnika ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije