Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodan susret

Tarantula napala muža glumice Julije Louis-Dreyfus

julia
AFP
06.10.2009.
u 14:30

Glumica i njezin suprug Brad Hall zadnjeg dana svog boravka u Peruu odlučili su istražiti ruševine Machu Picchua. Juliji nije bilo svejedno jer se boji zmija i pauka koji se ondje nalaze i strahovala je kako bi im se neki pauk mogao ušuljati u odjeću.

Bivša zvijezda popularne serije "Seinfeld" Julia Louis-Dreyfus imala je zanimljivu avanturu na putovanju u Peruu.

Glumica i njezin suprug Brad Hall zadnjeg dana svog boravka u Peruu odlučili su istražiti ruševine Machu Picchua. Juliji nije bilo svejedno jer se boji zmija i pauka koji se ondje nalaze i strahovala je kako bi im se neki pauk mogao ušuljati u odjeću. Kada su došli u sobu, njezina su se predviđanja obistinila jer je po leđima njezina muža puzala velika tarantula.

Ključne riječi

Komentara 2

NI
Nik
20:57 06.10.2009.

Znači kad mi muha sleti na ruku, ona me ustvari napada. Hvala na informaciji i dramatičnom naslovu.

ED
edukacija7
23:14 06.10.2009.

tako nekako, nik... evo, mene je tako neki dan napala buba mara... (eh, da... napad sam preživio)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije