Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na odmoru

Tamara Ecclestone s partnerom Omarom Khyamijem obilazi Jadran

tamara
Twitter
12.07.2012.
u 10:00

Na luksuznoj jahti otplovili su do otoka Hvara i ondje se počastili delicijama restorana Antonio-Patak. Nakon toga mladi se par vratio na more gdje su nastavili uživati u jacuzziju, bazenima i drugim luksuznim sadržajima.

Iako je donedavno drhtala od straha jer joj je Britanac Martin Peckham prijetio otmicom, Tamara Ecclestone već neko vrijeme treperi samo od sreće. Sa životnim partnerom Omarom Khyamijem u luksuznoj jahti plovi uz jadransku obalu.

Razglednice u kostimu

Svoju radost, potkrijepljenu fotografijama, sa znancima i neznancima podijelila je na društvenoj mreži Twitter, gdje smo i doznali da je mala “obitelj” u Hrvatsku stigla u ponedjeljak.

Na luksuznoj jahti otplovili su do otoka Hvara i ondje se počastili delicijama restorana Antonio-Patak. Nakon toga mladi se par vratio na more gdje su nastavili uživati u jacuzziju, bazenima i drugim luksuznim sadržajima.

U njihovoj pratnji na impozantnom brodu nije bilo društva, tek pokoji član posade koji se brinuo da im ništa ne nedostaje. U intimnoj atmosferi Tamara se zato nije “zatrpavala odjećom”, nego je spremno, oskudno odjevena, na palubi pozirala voljenom 34-godišnjem Omaru.

Dar za dečka

Dok je trajalo fotografiranje, jahta se spuštala južnije – do otoka Visa, a šuška se da ni to nije njihovo krajnje odredište. Željni zabave, provoda i druženja golupčići će ovoga ljeta obići sve ključne točke na kojima zabave ne manjka.

A potom će se, navodno, skrasiti u jednoj od luka u kojoj će se na blještavu jahtu ukrcati Tamarina najbolja prijateljica – njezina sestra Petra sa suprugom Jamesom Stuntom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije