Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumi brižnog oca

Svoju jednogodišnju kći odbija upoznati i zato mjesečno plaća golemu svotu

Owen Wilson
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/5
06.12.2019.
u 13:23

Sve je izašlo na vidjelo nakon što je Varunie prvi put javno progovorila i molila Owena da konačno upozna jednogodišnju djevojčicu rekavši mu da "izgleda baš poput njega".

Proslavljenog holivudskog glumca Owena Wilsona navikli smo gledati na malim ekranima kao nevjerojatno brižnog oca i supruga, no čini se da u stvarnom životu i nije baš tako. 

Malenu Lylu, koju je dobio s bivšom djevojkom Varunie Vongsvirates, navodno nikada nije upoznao, a to i ne želi. Varunie je medijima proteklog mjeseca otkrila kako Owen pomaže financijski, ali da nikada nije bio involviran u njezin život. 

Kako piše Daily Mail, Owen sada plaća 25 tisuća dolara mjesečno za uzdržavanje kćeri koju nikada nije upoznao.

Sudski zapisi kojima je imao pristup časopis Radar Online otkrivaju da je glumac pristao plaćati golemu svotu bivšoj djevojci nakon što je DNK test, na kojemu je on inzistirao, otkrio da je on ipak otac malene Lyle. Varunie je zahtjev za očinstvo podnijela sudu u svibnju 2018., pet mjeseci prije nego što se rodila beba Lyla Aranya Wilson.

U srpnju prošle godine glumac je navodno odbio mogućnost posjećivanja djevojčice uz napomenu da "nije siguran je li on roditelj". 

Nakon što se dijete rodilo, glumčevi odvjetnici pristali su na mjesečno plaćanje u iznosu od 25.000 dolara, zajedno s otplatom od 70.000 dolara za noćnu medicinsku sestru za bebu, doulu i sudske troškove bivše djevojke.

Wilson je također pristao kćerku dodati u zdravstveno osiguranje Udruženja glumaca. Varunie je podnijela zahtjev za samostalno skrbništvo nad djetetom te donosi sve odluke koje se tiču ​​zdravlja, obrazovanja i dobrobiti djevojčice. U pravnim dokumentima također se navodi da nijedan roditelj ne smije "u prisutnosti maloljetnog djeteta iznositi omalovažavajuće i/ili pogrdne primjedbe o drugoj strani ili njihovim partnerima, ako ih imaju".

Sve je izašlo na vidjelo nakon što je Varunie prvi put javno progovorila i molila Owena da konačno upozna jednogodišnju djevojčicu rekavši mu da "izgleda baš poput njega".

– Mislim da bi stvarno trebao vidjeti svoju kćer, predivna je, ne znaš što propuštaš. Ista je ti – poručila mu je tada. 

Wilson trenutačno snima novi film "Marry Me", uz Jennifer Lopez, u kojemu glumi brižnog oca, a snimljen je i na snimanju u New Yorku prošli tjedan.

Prema svemu sudeći, kalifornijski glumac oduvijek je bio brižan otac dvojice svojih sinova, Roberta Forda (8) i Finna (5), iako nije u vezi s njihovim majkama. 

Wilson je dobio prvo dijete sa svojom tadašnjom djevojkom Jade Duell, od koje se navodno razveo 2011. godine. Drugog sina dobio je s trenericom Caroline Lindqvist. Caroline je navodno bila u procesu razvoda od tadašnjeg supruga, plastičnog kirurga Ritua Chopre, kada je vijest o njezinoj trudnoći postala javna. 

Poduzetnica Varunie i hollywoodski glumac bili su zajedno pet godina, ali nikada se nisu vjenčali. Djevojčicu je rodila u listopadu prošle godine, a kako su otkrili neki izvori, Owen je na sudu rekao kako ne želi skrbništvo nad Lylom niti je želi viđati.

 

Ključne riječi

Komentara 10

IV
IvoDivo
14:32 06.12.2019.

Nevalja ako želi upoznati i družiti se sa svojim tjetetom, pa ne valja ako to ne želi. Nije često lako sa ženama.

ZA
zagabria2
15:45 06.12.2019.

WTF 25.000 dolara za alimentaciju?? Bogte u americi je sponzoruša jedno od najunosnijih zanimanja. I 70.000 za dadilju, uhh

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
17:03 06.12.2019.

"...nikada nije bio involviran u njezin život .. " Isuse, gjde ova novinarka pohadjala školu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije