Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oslijepio

Osramoćeni glumac optužen za silovanje prvi put iz zatvora: 'Ne kajem se. Sve je namješteno'

Foto: Profimedia
1/9
26.11.2019.
u 20:43

Bill Cosby je isto tako kazao da se smatra privilegiranim zatvorenikom jer je slijep i drugi zatvorenici su mu primorani pomagati. Svoju ćeliju nazvao je 'penthouseom'.

Osramoćeni glumac i komičar Bill Cosby koji je u zatvoru za seksualno zlostavljanje Andree Constand odlučio je prvi put progovoriti o životu u zatvoru, a komentirao je i da se ne osjeća krivim te da se ne kaje zbog onoga što je učinio.

- Ostalo mi je još osam godina i devet mjeseci - rekao je Cosby, koji se ne nada da će ga pustiti ranije. 

- Ne kajem se. Bio sam tamo, nije me briga što kaže skupina ljudi koja nije bila prisutna. Oni ne znaju što se stvarno dogodilo - kazao je Bill. Uložio je žalbu, a smatra da je suđenje namješteno.

- Na suđenju je bila lažna porota - rekao je Cosby koji smatra da se sve ovo dogodilo zbog rasne nepravde. 

- Znaju oni što su učinili mojim ljudima. Ali oni će me vidjeti i vidjet će da sam snažan i da izgledam dobro - uspio je izustiti glumac u nekoliko telefonskih razgovora iz zatvora kojima je bio prisutan i njegov glasnogovornik Andrew Wyatt. Kazao je isto tako da se smatra privilegiranim zatvorenikom jer je slijep i drugi zatvorenici su mu primorani pomagati. Svoju ćeliju nazvao je 'penthouseom'.

Podsjetimo, glumca iz humoristične serije The Cosby Show' za seksualno zlostavljanje optužilo je 60 žena. Priče o njegovom neprimjerenom ponašanju suptilno su stirizirane godinama u raznim crtanim filmovima za odrasle kao što je 'Family Guy', a presudio mu je nastup komičara Hannibala Buressa koji ga je javno prozvao jer :'godinama drži prodike mladima o tome kako bi se trebali ponašati i  odijevati, a zapravo  drogira i siluje žene'. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije