Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u luksuzu

Supruga dinamovca pozirala u odjeći čija je vrijednosti minimalno 23.000 kuna

Foto: Instagram
1/11
16.01.2021.
u 15:10

Leyla često objavljuje fotografije na koima je u najdražim komadima luksuznih brendova, a na posljednjoj je nekima u oko upao i ovaj detalj.

Supruga nogometaša Dinama, Izeta Hajrovića, Leyla, poznata je po ljubavi prema modi. Leyla često objavljuje fotografije na koima je u najdražim komadima luksuznih brendova, a na posljednjoj je nekima u oko upao i ovaj detalj. Riječ je o torbi brenda Prada.

"Prada ili ništa" napisala je uz fotografiju na kojoj je u crnom  od glave do pete, a osim Pradine torbe ne sebi ima i jaknu istog brenda.

Foto: Instagram screenshot

Na stranicama poznatih web shopopva koji prodaju luksuzne brendove stoji da je cijena ove torbice 1200 eura ili točnije oko 9000 kuna. Cijena jakne je oko 14.000 kn 

Foto: FIBA/Screenshot

Nedavno se isto tako pohvalila pratiteljima da posjeduje model Birkin 25 Vert Amande torbicu koja se procjenjuje na više od 120 tisuća kuna, odnosno 16 tisuća eura.  Leyla ne skriva sreću zbog novog modnog dodatka, a pratitelji se dive njezinom istančanom ukusu.

"To nije torbica, to je Birkin. Ništa se ne može usporediti s novom Birkinicom", napisala je ponosno uz sliku torbice, a fanovi su komentirali s oduševljenjem. Inače, Leyla u svom ormaru ima već nekoliko modela hvaljene torbice te ne krije da puno troši na skupe krpice koje uživa nositi. Mnogi ljubitelji mode smatraju da se isplati ulagati u takve modne dodatke, jer uvijek drže cijenu, a neke čak i s godinama postaju ekskluzivni komadi za koje su kolekcionari spremni izdvojiti i više tisuća kuna - naravno ovisno o stanju očuvanosti. 

 

Komentara 3

BE
bezvrijedanyugodinar
16:36 16.01.2021.

Nekad '80tih godina, dosta sam pratio sport, nisi skoro nigdje mogao vidjet curu, ženu ili dečka i supruga od sportaša ili sportašice, a kamoli što su obukli, kakvu imaju torbicu i koliko to košta

DA
darko246
18:01 16.01.2021.

hehe... dobro jutro, kao da je to nešto novo da nogometaši i njihove supruge žive na visokoj nozi-

Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
15:43 16.01.2021.

Tog Hajrovića se je Dinamo trebao riješiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije