Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bori se

Bolesni glumac otkrio nove detalje o svojoj teškoj dijagnozi: 'Ovo mi pomaže'

Foto: Profimedia
1/9
16.01.2021.
u 12:10

Bridges je otkrio da mu je pomogllo slikanje, ali i da informacije o svojoj situaciji dijeli s obožavateljima diljem svijeta.

Glumac Jeff Bridges trenutačno se bori s za svoj život, a o svojoj borbi često obavjesštava obožavatelje. Jeff je obolio od limfoma, za koji sada kaže, da se uz liječničku pomoć drastično smanjio.
Bridges je otkrio da mu je pomogllo slikanje, ali i da informacije o svojoj situaciji dijeli s obožavateljima diljem svijeta. 

Podsjetimo, za ljubitelje filma "Velikog Lebowskog" krajem listopada stigla je tužna vijest kada je glavni glumac Jeff Bridges otkrio da mu je dijagnosticiran limfom. Legendarni Lebowski obratio se tada fanovima, a kroz nekoliko objava na društvenim mrežama unazad dva mjeseca obavijestio je pratitelje kako se osjeća. U posljednjoj objavi u nizu pohvalio se kako je obrijao glavu, premda mu je kosa bila zaštitni znak, a posvojio je i psića. Osim toga, glumac je proslavio 71. rođendan te unatoč teškoj dijagnozi ima osmijeh na licu.

- Hvala vam svima što zovete, javljate mi se ovdje i šaljete mi poruke podrške. Lijepo je dobiti sve te silne lijepe želje i ljubav. Javljat ću vam i dalje svoje stanje - napisao je glumac nedavno na svom Twitter profilu, a nakon što su ustanovili dijagnozu, ishodi ozdravljenja izgledaju povoljno, objasnio je u prvoj objavi u listopadu. - I kako bi rekao Dude, novo sr... izašlo je na vidjelo… Sretan sam jer sam okružen timom izvrsnih liječnika i prognoze su dobre. Odmah počinjem s liječenjem i izvještavat ću vas o svojem oporavku", tvitao je Bridges. 

Nije precizirao o kojoj vrsti limfoma je riječ, Hodgkinovoj bolesti ili nekom drugom obliku bolesti krvnog sustava, no prognoze za izlječenje su u ranom stadiju otkrivanja dobre. U drugom je tvitu napisao: "Iznimno sam zahvalan na ljubavi i potpori obitelji i prijatelja.  Bridges je 2009. osvojio je Oscara za najboljeg glumca za ulogu ostarjelog pjevača countryja u filmu 'Ludo srce'.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
13:12 16.01.2021.

Drzi se veliki Lebowski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije