Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rane na licu

Što joj se dogodilo? Melanie Griffith neprepoznatljiva je na ovim fotkama

Foto: PA/Pixsell
1/4
12.09.2017.
u 18:19

Glumica je snimljena tijekom šopinga, bez šminke i savršene frizure neprepoznatljiva je, a na nosu ima i veliku ranu

Melanie Griffith 90-ih je bila jedna od najuspješnijih glumica čije se ime tada nalazilo na samom vrhu lista najzgodnijih glumica Hollywooda.

Nakon razvoda od Antonija Banderasa njen svijet se srušio, a želja da zadrži mladenački izgled poprimila je prevelike razmjere i Melania si je uništila lice. Fotografija koja je snimljena ovaj tjedan zgrozila je njene obožavatelje, jer je u ovakvom izdanju nisu vidjeli.

 

 

 

 

Glumica je snimljena tijekom  šopinga bez make upa i savršene frizure, a ono što su svi primijetili je rana koju ima na nosu. Melanie je i sama priznala da je pretjerala s estetskim zahvatima i da je toga postala svjesna kad su joj ljudi počeli prilaziti i pitati je što je to napravila od sebe.

Ova 60-godišnjakinja nakon niza loših operacija išla je pod nož kako bi ispravila te greške, jer je, rekla je, htjela opet izgledati normalno.

Komentara 1

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
19:03 12.09.2017.

Melanie izgleda kao nekada lijepa prava hrvatica koja je prošla i završila ljubavni i seksualni Beograd Tour.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije