Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik angažman

Antonio Banderas u seriji "Genij" glumit će poznatog slikara

Antonio Banderas
Foto: GTR/Pixsell, DPA/Pixsell
1/2
07.09.2017.
u 12:49

Igrat ću Picassa u drugoj sezoni serije Genij koja će se prikazivati na američkim kanalima Fox i National Geographic, pohvalio se Banderas

Antonio Banderas glumit će Picassa u drugoj sezoni američke serije "Genij" koja će se baviti slikarom koji baš kao i Banderas potječe iz Malage u Španjolskoj. 

"Igrat ću Picassa u drugoj sezoni serije Genij koja će se prikazivati na američkim kanalima Fox i National Geographic, a zatim i međunarodno", rekao je Banderas u francuskome gradu Deavuilleu gdje sudjeluje na festivalu američkog filma. Prva sezona te serije bila je posvećena Albertu Einsteinu.

"Za mene je to vrlo velik angažman. Snimat ćemo od početka studenoga do kraja ožujka. Prve epizode trebale bi biti prikazane u travnju ili svibnju, na američkim kanalima", rekao je 57-godišnji Banderas.

Glumac koji se proslavio ulogama u filmovima kultnog španjolskog redatelja Pedra Almodovara poslije je razvio karijeru u Sjedinjenim Državama. U Deauvilleu je Banderas je došao predstaviti film koji se prikazuje izvan konkurencije "Music of silence", britanskog redatelja Michaela Radforda.

U filmu nadahnutom životom slijepog talijanskog tenora Andreje Bocellija, Banderas tumači ulogu maestra koji će potaknuti pjevača da život posveti glazbi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije