Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Zejnep iz serije 'Bit ćeš moja': Nisam se zapitala zašto sam se tako mlada udala

Foto: PR
1/4
11.09.2017.
u 08:30

Glumica Hazal Filiz Küçükköse koja je gledatelje osvojila ulogom u seriji "Bit ćeš moja" glumom se počela baviti slučajno na prvoj godini studija biologije, a privatno je već tri godine sretno udana za kolegu glumca

Želja mi je dosegnuti svoj maksimum. Napredujem polako. Trudim se postići najbolje što mogu”, kaže 29-godišnja glumica Hazal Filiz Küçükköse, koja je slavna postala zahvaljujući društvenim mrežama, a gledatelje je osvojila ulogom Zejnep u seriji “Bit ćeš moja”.

“Zapravo se sve dogodilo sasvim slučajno. Od djetinjstva pa sve do studija zanimalo me kazalište. Moja sestra blizanka i ja u svakoj smo školi osnovale kazališnu grupu i radile nekoliko predstava u školskoj sezoni. Kazalište nam je postalo strast, ali smo ga, nažalost, gurnule u drugi plan nakon što smo se susrele s pritiskom odabira životnog zanimanja. Tijekom priprema za studij pridružila sam se kazališnom klubu na Sveučilištu Hadžetepe i ondje ostala godinu dana. Na prvoj godini studija biologije dobila sam poziv na glumačku audiciju od redatelja koji je moje fotografije vidio na društvenim mrežama. Smjesta su mi poslali scenarij, a ja sam se potrudila u jednom danu naučiti svoju ulogu. Sljedeći sam dan otišla na prvu audiciju u životu. Dok sam uzbuđeno čekala rezultate, nazvali su me telefonom i obznanili da sam odabrana za ulogu u seriji ‘Morska zvijezda’ i da snimanje počinje sutradan ujutro. Tako sam se zapravo iznenada našla pred kamerama dok sam se spremala za diplomu iz biologije”, kaže Hazal, koju trenutačno gledamo u ulozi ambiciozne Zejnep, mlađe sestre Kemala, kojega glumi Burak Özçivit.

“Veliko je zadovoljstvo raditi s Burakom. Prepun je energije i zbog toga mu se divim. Na setu je uvijek raspoložen. Za mene je veliki užitak raditi s glumcem kojeg svi vole gledati i kojem se dive”, kaže glumica, koja je od 2014. godine u braku s glumcem Tuanom Tunalıjem.

“Prije toga smo dugo bili zajedno. Moj suprug Tuan bio je u Ankari, a ja sam zbog potreba posla bila u Istanbulu. Umorili smo se od čestih putovanja iz jednoga grada u drugi. Htjela sam da bude pokraj mene, osjećala sam se usamljeno. Kad je došlo vrijeme, odlučili smo se vjenčati. Nisam se zapitala zašto sam se tako mlada udala. Jako sam sretna. Drago mi je što imam nekoga kao što je on. Kad se osvrnem iza sebe, znam da je oduvijek bio tu i bio mi je najveća potpora. On je moj izvor energije. Nisam nikad na ekstreman način doživljavala ljubav. Uvijek sam bila uravnotežena u tome”, priznaje Hazal, koja kaže da na njihov odnos dosta utječe i to što se bave istim poslom.

“Velika je to prednost. Kući možete dolaziti jako kasno ili na snimanjima možete biti do zore. Možete igrati svaki lik i proživljavati sve što je potrebno za njegov razvoj. Ne morate to nikomu pojašnjavati niti vas itko demoralizira zbog toga. Zato sam jako sretna. Za mene je to prednost”, kaže crnokosa ljepotica, koja je skromna kada je u pitanju budućnost.

“Nemam utopističkih želja. Želim samo miran i zdrav život u kojem ću moći održavati kvalitetu življenja. Želim ostvariti dobre rezultate u glumi. Uvijek se trudim da svaki posao napravim bolje od onog koji sam prethodno radila. Pomno biram projekte i ne pristajem na ono što mi se ne sviđa. Moj je menadžer uvijek uz mene. Najveći mi je san imati izbor u odabiru kvalitetnih projekata i ostvariti kvalitetu glumačke izvedbe”, zaključila je.

Komentara 1

Avatar mrTrobec
mrTrobec
10:20 11.09.2017.

pa kako si nešto mogla znati sa samo 12 godina pitsti ćeš se kasnije. kada dobiješ nogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije